Добре известно е, че пилешкото месо съдържа бактерии, които могат

...
Добре известно е, че пилешкото месо съдържа бактерии, които могат
Коментари Харесай

Не мийте пилешкото месо преди готвене, става опасно

Добре знае се, че пилешкото месо съдържа бактерии, които могат да навредят на човешкото здраве. Въпреки това е целесъобразно то да не се измива. Реализирани разбори от " Агенцията по питателните стандарти " на Съединени американски щати удостоверяват, че миенето на пилешко месо преди готвене, вместо да отстрани бактериите, улеснява тяхното разпространяване.

На какво се дължи това?
Използвайте елементарен трик за стопляне на краката през зимата
Студът постоянно намира път към вашите крайници по един или различен метод. Настинка, цистит и бъбречни проблеми са единствено част от болесттите, к...
Прочети повече
Суровото пиле съдържа огромно количество бактерии, които се отстраняват по време на неговото готвене. Ако улесним тяхното разпространение, посредством измиване, е допустимо те да не се отстранен изцяло. Съществуват два типа от тези бактерии, които могат да бъдат много рискови. Това са Салмонела и Кампилобактер.

Какво би трябвало да вършим с пилето, с цел да предотвратим разпространяването на тези бактерии?

Както обяснихме по-рано, най-хубавото нещо, което може да извършите, е да сготвите добре пилешкото месо, като преди този момент го разделите на части, без да се постанова да го миете. По този метод може да избегнете разпространяването на бактерии и да ги елиминирате изцяло.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР