Добре е, че децата ви учат английски език. Но какво

...
Добре е, че децата ви учат английски език. Но какво
Коментари Харесай

Вижте как децата ви с желание ще подобрят английския си

Добре е, че децата ви учат британски език. Но какво ще кажете да си го пробват и да го усъвършенстват " онлайн " в действителна англоезична среда? Не, няма потребност да отпътуват в чужбина, задоволително е да посетят LuckyKids в Банско – летен детски интернационален лагер с образование на британски за деца от 5 до 14 години.

LuckyKids e аналог на лятното чуждоезиково образование зад граница. Той се организира по традициите на най-хубавите практики от света, екипът е от потвърдени експерти с насъбран богат опит, което подсигурява положителната грижа и отличното образование, което ще получат децата ви.

LuckyKids е лагер на британски. Всички занятия, игри и действия се организират на британски език, 24 часа в денонощието.
Необходимо е начално до приблизително равнище на притежаване на езика. Преподавателите са от англоговорещи страни и работят  в екип с аниматори – българи, владеещи чудесно езика. Така децата са в съответната чуждоезикова акустична среда, възприемат езика доста по-бързо и естествено. Преподаването в езиковата школа е по особено създадена образователна стратегия, основана за потребностите на лагера. Учебният материал е квалифициран, селекциониран и класифициран от екип от експерти, включително координаторът на британския департамент и  преподаватели в LuckyKids. Важен е и методът на образование в този езиков лагер. Основният фокус е върху развиването и повишението на езиковите умения посредством занимания, извършване на разнообразни групови планове, както и групови игри, с които построяват доста нови познанства.

Приоритетът на работата в час е четене и слушане с схващане. Преподавателите употребяват стимулиращи и провокативни тематики, които увличат децата, подтикват ги към творчество, задействат интереса им сами да откриват знанието. Така те усъвършенстват езиковите си умения самостоятелно, като демонстрират персоналните си гении и качества, а по едно и също време с това образуват умения за екипна работа, съпричастност към общата идея, бързо адаптиране в нова среда.

Обучението е интензивно, 44 часа за период  от 2 седмици. Преподаването в школата е съчетано с доста игри и занимания денем и вечерта. По този метод в езиков лагер LuckyKids децата имат опция да наблегнат извънредно доста на писане, четене, говорене, слушане с схващане и граматика. Натрупаните знания децата употребяват и в самата практическа работа, и присъединяване в планове, в следобедните занимания, децата развиват информационните си умения като водят другарски диалози и попадат в разнообразни обстановки от всекидневието. Така те получават умения за другарство на британски, сравними с образованието, което могат да получат в англоезична страна.
Придобитият въздържан речник става деен в действително другарство в обстановки от всекидневието.

Условията в този лагер на планина са по интернационалните правила. LuckyKids се организира на територията на Апартхотел „ Лъки Банско “, който е добре оборудван и дава отговор на всички условия за организирането на детски лагери. Деца са настанени на обособен етаж от хотела, на който са и аниматорите, за запазване сигурността на децата по време на престоя им в стаите, както и през нощта. Изискванията за сигурност са по водещите хотелски стандарти – нечупливи стъкла, мокетни подови настилки, без остри ръбове, пожарна и спешна сигурност. На разположение са всички улеснения и комфорта на петзвездния хотел. Трябва да се означи също, че децата в никакъв случай не остават без контрол. Докато плуват да вземем за пример, биват следени от  трима души – преподавател, аниматор и несъмнено избавител. В планината са с професионални водачи при наложителна използването на защитни каски, както и други средства за предотвратяване. Всеки ден, когато пътуват към планината, ги съпровожда добре снабден фелдшер. По време на разходките в планината, колоезденето, плуването, ездата и други, с изключение на обгрижващия личен състав на лагера, участват и лидер, треньори, готвач.

Вечерите в летния езиков лагер са запълнени със занимания за релакс и отмора, за опознаване  и сприятеляване - лагерен огън, караоке, дискотека, нощен лов на съкровища, филмова вечер, галавечер…
При завършването на промяната, както и при започването, всяко дете попълня тест за инспекция на равнището на притежаване на езика. В края на всички възпитаници е възложен документ за преминати летни курсове по британски и оценка за тяхното езиково развиване. Родителите получават информацията посредством е-поща, в това число тестови и планови материали.

Изберете LuckyKids – лагер в Банско, съпоставим в детските езикови лагери в Европа!

www.luckykids.bg

Снимки: LuckyKids

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР