Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Юлиан Вергов в конфликт със затворници и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Из фамилните албуми



Поредният сингъл от албума на Bon Jovi “2020” е “Story Of Love” . Посветена на фамилията на вокалиста, в песента Джон Бон Джоуви споделя за порастването, прошката и преобръщането на функциите, което носи времето . В клипа фронтменът пътува измежду мемоари в компанията движимости, фотоси и видеозаписи от своя фамилен списък.

Разцъфнало цвете



Кели Роуланд роди второто си дете през януари, а красивото видео към сингъла ѝ “Flowers” я увековечава в напреднала бременност. Артистичният клип подхожда на трагичното звучено на парчето , част от новия късосвирещ албум на певицата, озаглавен простичко “K”. Той включва и песни като публикуваните преди този момент “Hitman” () и “Black Magic”.

Отдадена на любовта



Рейчъл Роу ни зарадва с ново чувствено парче, озаглавено “Unfold” . След като го подари няколко дни преди Деня на влюбените, дъщерята на Камелия Тодорова продължи да черпи със тайнственост и в минималистично видео към него . Сингълът е основан дружно с нейния дълготраен сътрудник в музиката и живота DJ KiNK.

КИНО

Обещаващо и българско



От Ивайло Христов през Христо Шопов до Александър Сано, новият филм на Мартин Макариев събира някои от най-известните имена в актуалното българско кино. „ В сърцето на машината “ ни придвижва в 1978 година измежду група пандизчии, които извършват насилствен труд в Кремиковци. Необикновено събитие води до конфликт сред арестувани, надзиратели и служители на реда , който ни остава със спотаен мирис. Впечатляващото в филмовия откъс е и кинематографията на международно равнище, която е необичайност за български продукции.

Сенки от предишното



„ Мер от Ийсттаун “ е един от новите минисериали на HBO за 2021 година Главната героиня е детектив в дребен град в щата Пенсилвания , а до момента в който проверява нов случай на ликвидиране, тя ще би трябвало да се оправи с мъчителното си минало, което към момента управлява живота ѝ. Като Мер ще гледаме обичаната Кейт Уинслет , а по какъв начин ще се оправи с тази трагична роля, ще следим от 18 април.

Новият остарял изверг



Дългоочакваната „ Круела “ на Дисни към този момент е много по-близо с помощта на първи филмов откъс и планувана премиера за май. Ема Стоун в основната роля ще покаже героинята преди да се трансформира в злодея, който познаваме от „ 101 далматинци “ , а почитатели към този момент съпоставят естетиката на фрагментите с „ Дяволът носи Прада “ и „ Жокера “. Тук Круела е млада и изобретателна дама, която се пробва да пробие в стилните среди на Лондон през 70-те . Тя печели вниманието на баронеса декор Хелман, в чийто облик влиза Ема Томпсън , а връзките сред двете водят до събития, които ще трансформират вечно амбициозната дизайнерка.

ОЩЕ

Литературата оживява



По случай 148 години от гибелта на Васил Левски планът на “Interviewто” – „ Поетите “ , събра постоянните си лица, с цел да отдаде респект към Апостола. Владо Пенев, Бойко Кръстанов, Теодора Духовникова, Малин Кръстев, Луиза Григорова - Макариев, Юлиан Вергов и Захари Бахаров рецитират стихове на Иван Вазов и Христо Ботев, отдадени на Левски , само че не на сцена, както всекидневно, а пред камера под режисурата на Емил Христов. Съчетанието от музика, природа и актьорски гений ни оставя безмълвни.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР