Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса

...
Добре дошли в с новото от музиката, киното и шоубизнеса
Коментари Харесай

Дъщерята на Майкъл Джаксън за края на edna любов и още

Добре пристигнали в с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►

МУЗИКА

Небето му е граница



Не се сещаме за по-добра надъхваща ария, излязла в последно време, с която да започнеш седмицата. Еминем издаде разширената версия на албума си “Music To Be Murders By – Side B” през декември, а в този момент още едно парче от него получава видео. В “Higher” рапъра споделя за гордостта от постигнатото, която го движи напред , а в черно-белите фрагменти на клипа го виждаме да извършва песента на боксов кръг.

Зад клепачите ѝ



Последният месец на предходната година посрещна и дебютния албум на Парис Джаксън . По “Wilted” дъщерята на Майкъл Джаксън работи с продуцента Анди Хъл, вокалист на инди рок бандата Manchester Orchestra. “Eyelids” е единственото парче от музикалната сбирка, в която той взе участие с вокали. Парчето споделя за мъчителния завършек на edna любовна история, а семплото, само че въздействащо видео добавя хубостта на песента .

Обратен полет



Пет години слес последния си албум Бърди ще издаде “Young Heart” този април. За водещ сингъл е определено парчето “Surrender” , в което чуваме типичното за британката лирично звучене. А за лукс фрагментите от видеото, въпреки и непретенциозни, са също толкоз поетични, колкото и песента, която е за подозренията на мозъка и сърцето.

КИНО

Времеви капан



Рой Пулвър (Франк Грило) е някогашен боец от специфичните елементи, който е заставен да претърпява гибелта си още веднъж и още веднъж всеки ден . Виновна за това е загадка организация, отпред с полковник Клайв Вентор (Мел Гибсън) , чийто проект за пренаписване на историята Рой би трябвало да узнае, с цел да си върне естествения живот и своята огромна обич Джема (Наоми Уотс). “Boss Level” се чака да направи премиерата си (по един или различен начин) през март тази година.

Потопени в тайнственост



Минисериалът „ Светилата “ ( “The Luminaries”) на BBC ни придвижва в Нова Зеландия от втората половина на XIX век , обхваната от тресчица за злато. Там серия неразрешени закононарушения, които крият обич, възмездие и тайнственост, свързват общо дванайсетте герои . Макар от продукцията към момента да не афишират съответен сюжет, за преплетените истории разбираме от информацията за едноименната книга, издадена и у нас , на която се основава сериалът. Като лукавата ясновидка Лидия Уелс ще забележим Ева Грийн , която и този път носи със себе си нужната тайнственост за сходна историческа драма.

Сблъсък на титани



Ако имате потребност от нещо ново и зрелищно, бройте дните до 26 март, когато излиза „ Годзила против Конг “ . Докато бранителите на Конг поемат на път, с цел да го върнат вкъщи, те попадат на ядосаната Годзила. Двете големи създания се оказват единствените живи представители на два воюващи между тях скотски типа и въпреки да не е противоречиво кой ще победи, несъмнено е, че конфликтът ще е голям. Освен Мили Боби Браун , с която тук се срещаме още веднъж след „ Годзила “ от 2019 година, в новия филм от Монстър вселената се включват Александър Скарсгард, Ребека Хол, Ейза Гонзалез и други

ОЩЕ

В един безконечен дрешник



Карла Бруни не е единствено брачната половинка на френския президент Никола Саркози, а модел и певица, която има какво да опише за живота си под светлините на прожекторите. Затова не е чудно, че Vogue я кани да показа повече за 13 свои визии от 1988 година, когато е при започване на кариерата си като модел, до обложката на последния си албум от 2020 година Макар и дефилирала за Chanel, Versace, Givenchy, Prada и други фешън колоси, Бруни признава, че самата тя не е по никакъв начин изискана в всекидневието си , а с цел да създадеш обикновен тип съгласно нея е комплицирано.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР