Добра новина от света на лаптопите - те вече не

...
Добра новина от света на лаптопите - те вече не
Коментари Харесай

Изрази себе си с цветен лаптоп Aspire E на Acer

Добра вест от света на преносимите компютри - те към този момент не са същите! Край на дежурните, безлични, ръбести кутийки, от които ни е омръзнало и които са там единствено с цел да правят работа!

Новата серия преносими компютри Aspire  на  Acer  отварят нова страница в връзките ни с преносимите компютри. Създадена е за хора като нас - отдаващи значение на дизайна, с изключение на на функционалността. Ние прекарваме голяма част от времето си пред преносимите компютри. Те са с нас освен на бюрото в офиса, само че и y дома, в кафенето, в парка. Отдавна не са просто функциониращи устройства, а сътрудници, естественото ни хай-тек продължение, в което съхраняваме себе си – работата, мислите, спомените... Лаптопи, които доста ни подхождат! Ние, девойките, имаме податливост да персонализираме нещата, които притежаваме. Това е част от метода, по който подтикваме творчеството си и показваме характерността си. Всички желаеме да работим, сърфираме, търсим, пинваме и публикуваме, само че не всички желаеме едно и също устройство за това! И Acer схващат природата ни!



Aspire  E се предлага в шест цвята, които можем да изберем по този начин, че да отиват даже на тостера ни, и в четири разнообразни размера на екрана, подобаващи за всички размери чанти, които имаме. Лаптопи, задоволяващи упованията и въображението и на най-ярките персони. Източник на положително въодушевление, изразяващи персоналния жанр на всяко момиче.



Акцентът на серията пада точно върху дизайна и страхотните тъчпад и клавиатура – доста огромен тъчпад, отчитащ всички жестове и плъзвания от край до край, и доста положително осъществяване на клавиатурата с огромни, отмерено ситуирани клавиши с по-дълъг ход на натискане. Красивата му форма и стилната железна текстилна шарка са наслаждение за окото и приятни на досег. Допълнителни акценти по ръбовете акцентират стилния външен тип на серията и допълват отличния дизайн.



Технически Aspire E са предопределени да задоволят главните ежедневни потребности на потребителите, в същото време предлагайки няколко спомагателни екстри. Налична е необятна гама от процесори, от Celeron до Intel Core i7, подобаващи за всеки вид задания. Батерията е с потенциал 2500 mAh, която дава самостоятелност до 6 часа.  Включват по-бърза безжична мрежа, високоскоростна памет, имат избор от мощни видеокарти NVIDIA® и всички нужни портове за свързване. С добавените усъвършенствания потребителите могат да се насладят на богато мултимедийно преживяване. Acer TrueHarmony™ обезпечава по-богат и реален тон, а Acer ExaColor™ подсигурява прецизността на цветовете. Сертифицираните за работа със Skype съставни елементи обезпечават аудио и видео без спиране.



Aspire E са преносими компютри, с които няма досада, притеглят погледи и усмивки, носят естетично наслаждение, прохлада и въодушевление и са надеждни сътрудници в работата и заниманията. С две думи, доста ни подхождат!



С поддръжката на Acer
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР