Доберман нападна и нахапа дете от столичното 18-то СОУ „Уилям

...
Доберман нападна и нахапа дете от столичното 18-то СОУ „Уилям
Коментари Харесай

Доберман нахапал дете в София, собственикът си тръгнал с думите: „Да се оправя“

Доберман атакува и нахапа дете от столичното 18-то СОУ „Уилям Гладстон“. Майката на нахапаното момиче Нели Русева заяви за новината в обществените мрежи и изрази безпокойството си, че индивидът няма да бъде осъден по никакъв метод.

При самото нахлуване петокласничката е излязла в междучасие до близка лавка, когато кучето й се нахвърлило. Детето има ухапвания по тялото, а също така животното раздрало част от облеклата му. Стопанинът обаче не оказал помощ на момичето, а просто си хванал кучето и си тръгнал с думите: „Да се оправя“.

Доберманът е бил разхождан на мотив, само че без намордник.



„Добро е положението на щерка ми сега. Доста е уплашена. Потресаващото в тази ситуация е, че индивидът, който е видял случката със личното си куче, не е оказал помощ по никакъв метод. Той е хванал кучето си и й е споделил непосредствено: „Да се оправя“, изясни пред майката на потърпевшото дете Нели Русева.

Разтревожената майка добави, че ще се обърне към 3-то Районно ръководство в столицата, само че не е сигурна дали изобщо жалбата ще бъде прегледана и дали причинителят ще бъде открит и осъден.

„След самата преживелица ми се обадиха от учебното заведение, че би трябвало да я закарам в „Пирогов“. Излязох от работа и отидох. Детето има няколко шева на гърба. Инцидентът обаче можеше да е доста по-тежък“, безапелационна е дамата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР