До резиденциите на Владимир Путин са построени железопътни линии и

...
До резиденциите на Владимир Путин са построени железопътни линии и
Коментари Харесай

Тайни жп линии водят до резиденциите на Путин, руският лидер се страхува за живота си

До резиденциите на Владимир Путин са издигнати железопътни линии и гари, които се употребяват единствено от президента, оповестява списание " Проект ".

 

През 2019 година наоколо до резиденцията " Валдай " е издигната охраняема станция с хеликоптерна площадка наоколо до село Долгие Бороди, което е най-близкото обитаемо място до резиденцията. Когато до гарата е прокарана железопътна линия, някои от съществуващите коловози са ремонтирани.

 

" Участъците, в които няма да се движи, не са ремонтирани ", споделя някогашен ватман, който е работил по маршрута сред Москва и Санкт Петербург и няколко пъти е виждал специфичния трен на Путин.

 

През 2015 година на 400 метра от резиденцията в Ново Огарьово, покрай Москва, се появява станция за дребен брой коли. По решение на тогавашния министър-председател Дмитрий Медведев земята - частна благосъстоятелност, е отнета в интерес на ФСО.
 
Около 2017 година до резиденция " Бочаров Ручей " в Сочи са издигнати перон и нова линия за електрически влакове. Те са скрити с висока ограда.

 

Бронираният трен на Путин пък е на стоянка в депото на другояче закритата гара Каланчевская в Москва. През 2017 година е издигнат нов път до перона за кортежа на президента. На 13 февруари SOTA оповестява за съществуването на ремонтираната преди войната станция в Москва, предаде .

 

В понеделник Центърът за досиета написа, че от август-септември 2021 година Путин е почнал " интензивно " да употребява бронирания трен, който външно съвсем не се разграничава от елементарните влакове на съветските железници. Насочил се към бронирания трен от съображения за сигурност: придвижването на самолетите на президентската ескадра може да бъде проследено, до момента в който пътническите влакове не.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР