До полунощ на отделни места все още слабо ще превалява.

...
До полунощ на отделни места все още слабо ще превалява.
Коментари Харесай

Прогноза за времето

До среднощ на обособени места към момента едва ще превалява. След среднощ облачността ще намалее до най-вече ясно време, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Вятърът от запад-северозапад ще отслабне и ще бъде сдържан. Минималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София – към 6°. Атмосферното налягане ще се намали и ще е близо до междинното за месеца.

Утре ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд над Западна България с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа сдържан северозападен вятър, който по здрач ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°, в София – към 19°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево с сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 21°. Температурата на морската вода е 9°-12°. Вълнението на морето ще отслабне и ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра – към 6°.  

В четвъртък и петък вятърът още веднъж ще е северозападен, до сдържан. Ще доминира слънчево време, само че ще има и краткотрайни нараствания на облачността, към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. През първия ден от запад на изток тук-там ще превали и прегърми, през втория ден следобедни краткотрайни превалявания с гръмотевици ще има основно в източната половина от страната. Температурите ще останат без основна смяна, минималните - сред 5° и 10°, оптималните - сред 19° и 24°.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР