До откровено маниакално състояние се е докарала някогашната стюардеса Цветелина

...
До откровено маниакално състояние се е докарала някогашната стюардеса Цветелина
Коментари Харесай

Мания: Цвети на Криско изчатка здраво, рапърът едва я издържа!

До искрено маниакално положение се е докарала тогавашната стюардеса Цветелина Петрова, известна единствено с това, че е половинката на Криско. Мацката, която подари рапъра с две отрочета, от много време се напъва да добие и някаква друга популярност - единствено нейна си, персонална. Затова и се опитва ту в ревюта, ту като инфлуенсър, само че без особени триумфи.

Новото 20 на Цвети обаче подлуди половинката й, разкриват близки доникъде на Криско. Петрова се е вманиачила на тематиката за безконечната красота и неувяхваща младост като по цели дни четяла, ровела и следяла единствено за това. Цветелинка си внушила, че може да се запази с визия на 30 за още 50 лета напред и била уверена, че тайната за това е в храната.

Подведена от публикации и видеа за по този начин нареченото клетъчно хранене, Петрова не щяла да чуе за друго в хладилника им, с изключение на кълнове, броколи, риба, боровинки, водорасли, чиа и прочие... Все неща, към които мъжът й се отнася прекомерно присмехулно.

Споровете им на битово равнище взели да зачестяват, тъй като до момента в който Криско желал да се наплющи с една огромна тлъста пържола от свиня, то жена му го карала да рупа аспержи. " Не е добре, бе! Откачи, изплиска, не знам какво ще я върша. Но да си гледа работата, аз около нея няма да се побъркам ", отсичал рапърът пред другари.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР