До момента няма сериозни нарушения в изборния ден. Това заяви

...
До момента няма сериозни нарушения в изборния ден. Това заяви
Коментари Харесай

Рашков: Съвършено нормално протичат изборите, противно на внушенията

До момента няма съществени нарушавания в изборния ден. Това съобщи пред публицисти служебният вътрешен министър Бойко Рашков. Малко преди този момент той упражни правото си на избор и прикани народа да гласоподава.

„ Има нарушавания, само че за тях не заслужава да се тревожим. Има болни членове на комисии, те се заменят. По наша линия нямаме нарушавания. Съвършено обикновено и умерено протича деня, както би трябвало да бъде, без значение от прогнозите, които се пробваха да внушат “, разяснява Рашков.

Той съобщи, че инспекциите по границата в Турция са били за разкритие на опит за осъществяване на контрабандна търговия.

„ Ние сме в доста положителни връзки в Турция, мисля, че няма учредения за терзания. Възникналите проблеми ще отшумят, без това да се отрази на нашите добросъседски връзки “, добави вътрешният министър.

Той разяснява и митингите край Хасково, където жители желаят да блокират идващи от прилежаща Турция, с цел да гласоподават на балотажа:

„ Протести е имало и ще има, всеки има право да стачкува. Ще създадем всичко допустимо това да не пречи на изборния ден. Ако има информация за нарушение на закона, ще се вземат незабавни ограничения “, съобщи Рашков.

Той стимулира избора си за президент с опита:

„ Гласувах за по-добрия президент, за опита. Ние би трябвало да вземем ограничения, а за задачата ни би трябвало потвърден опит. Гласувах и желая да победи оня претендент, за който няма никакво подозрение за връзка със структури, които дълго време влияеха върху нашето политически, икономическо и публично развиване. И в този момент отново се пробват, издигайки собствен претендент “, безапелационен бе Рашков, малко откакто пусна вота ви в урната.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР