До кои дестинации пътуват най-често българите и кои ще бъдат

...
До кои дестинации пътуват най-често българите и кои ще бъдат
Коментари Харесай

Къде да почиваме до края на август и септември?

До кои дестинации пътуват най-често българите и кои ще бъдат най-предпочитаните места за отмора до края на август и септември. Темата разясниха в предаването „ Тази събота “ климатологът проф. Георги Рачев и фамилията с „ Вълшебния кортеж “ – Цветин и Маги Шущаръкови, които са пропътували света.

Маги и Цветин ще обиколят Азия, с цел да стигнат най-после до България

Проф. Георги Рачев – „ По края на август ще се радваме на хубаво време, последователно морете ще се успокои “, сочи прогнозата на проф. Рачев. По думите му септември също ще е уместно за море. „ Този месец е съвършен за хората, които имат проблем с високите температури – хората с високо кръвно, с проблеми със сърцето “, разяснява климатологът.

Тези, които са тръгнали на море, просто да му се радват, добави климатологът

Той подсети, че пониженията за отмора на нашето Черноморие стартират от края на август, идващото понижение е от началото на септември и има още едно – от 15 септември.

На уеб страницата biznesnovinite.bg може да видите ранглиста на най-гледаните дестинации в света в „ Тик Ток “  са Барселона, Ню Йорк, Париж, Лондон, Истанбул, Лима, Джакарта, Токио и Сингапур.

Една от рекомендациите на семейство Шущаръкови за отмора през септември е Канарските острови, Испания. „ Септември месец там океанът притихва и става доста прелестно за къпане. Има месеци, в които Атлантическият океан в този регион е рисков “, посочи Маги.

Това е двучасовото пътешестване сред Сараево и Чаплина

Цветин предлага да се пътува по места, които не са известни туристически дестинации, с цел да може човек да се потопи в атмосферата на съответната страна и да види локалните по какъв начин живеят.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР