До голяма степен поради глупостта и стратегическото късогледство на политическите

...
До голяма степен поради глупостта и стратегическото късогледство на политическите
Коментари Харесай

Назоваха основното сътресение за Европа от предстоящата есен

До огромна степен заради нелепостта и стратегическото късогледство на политическите елити Европа я чака „ гореща политическа есен “ и „ студена, несигурна зима “, съгласно публикация на хърватското издание “Геополитика ” с създател Зоран Метер.

" Несигурността, политическа, икономическа, енергийна, обществена и отбранителна, от ден на ден раздрусва Европа. Това се отнася както за членовете на Европейски Съюз, по този начин и за тези, които към момента не са влезнали в него или са напуснали Европейски Съюз по лично предпочитание ", отбелязва Метер.

Както показва създателят, проблемите са " почти " идентични на всички места: инфлация, енергиен дефицит и неустойчивост на доставките, финансово безсилие заради украинския спор. „ Все повече са европейските страни, които изпадат в политически рецесии поради всичко изброено. Така някои държавни управления към този момент подадоха оставки, в това число тези на България, Естония, Англия и Италия “, напомня той.

В същото време за ръководещия хайлайф в действителност " протестът " на недоволните жители ще бъде доста по-опасен от борбата с политически противници и идеологически съперници, счита Метер. Пример за подобен " протест " той назова огромните митинги на холандските фермери, които не престават от няколко месеца поради ограниченията на управляващите за битка с газовите излъчвания.

„ Дори може да се каже, че моментът е най-неподходящият. И Холандия, несъмнено, не е сама в този смисъл, а единствено дава образец какво ни чака всички в сходство с плануваната тактика освен на Европейския съюз, само че и на груповия Запад като цяло “, написа създателят.

Като удостоверение съгласно него е задоволително да се каже, че самият Европейски Съюз в този момент взема непопулярни решения, които изтласкват на назад във времето развиването на скъпи планове за възобновима сила и тяхното потребление на назад във времето и връщат изкопаемите горива.

Неотдавнашните думи на френския президент Еманюел Макрон, който предходната седмица предизвести французите, че ги чакат сложни месеци, защото светът минава през „ огромни промени “ и че „ свободата има цена “, допускат, че обстановката в Европа се утежнява.

Както показва Метер, потребността от персонална всеотдайност е „ лесна за политиците “, само че е доста сложна за жителите с техните скачащи разноски за живот. „ Гореща политическа есен и студена, несигурна зима е това, което чака Европа през идващите месеци, значително заради нелепостта и стратегическото късогледство на нейните политически елити “, обобщава той.

С началото на съветската специфична интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна Западът ускори санкционния напън върху Москва. Тези ограничения се оказаха проблематични за Европа и Съединени американски щати, провокирайки повишение на цените на храните и силата.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР