До днес в Столична община са подадени уведомителни писма за

...
До днес в Столична община са подадени уведомителни писма за
Коментари Харесай

„Да, България“, „Системата ни убива“ и отделни физически лица са уведомили общината за протест утре

До през днешния ден в Столична община са подадени уведомителни писма за протестни дейности на 2 септември от придвижване „ Да, България “, НГИ „ Системата ни убива “ и няколко физически лица. Това оповестиха от пресцентъра на общината във вторник следобяд, представени от БГНЕС.
От " Московска " приканват софиянци и посетители на града на 2 септември да заобикалят региона на площад „ Независимост “ - Народното събрание 2, Министерски съвет и Президентството, защото напредването ще е затруднено. 
 Министерство на вътрешните работи се надява да няма ескалация на напрежението на утрешния митинг Министерство на вътрешните работи се надява да няма ескалация на напрежението на утрешния митинг
Уважаваме мнението и правото на жителите на митинг, само че ги призоваваме към запазване на публичния ред и разграничение на позицията...
Утре от 08:00 часа пред постройката на някогашния Партиен дом е планувано " Велико национално въстание ", като се чака да събере жители от разнообразни елементи на страната. Исканията са оставка на държавното управление и основния прокурор, както и провеждането на почтени избори с въвеждане на машинно гласоподаване в тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР