До 31 август е в ход специализирана полицейска операция за

...
До 31 август е в ход специализирана полицейска операция за
Коментари Харесай

КАТ подхвана мащабна акция из цялата страна

До 31 август е в ход профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на разпоредбите за придвижване по пътищата. На териториите на обособените регионални дирекции тя ще е с друг акцент, оповестява Министерство на вътрешните работи.

Екипите на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР – Стара Загора, Варна, Монтана, Плевен, Пазарджик и Бургас ще наблюдават за недопускане на ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции, както и от неправоспособни водачи. Особено внимание ще бъде обърнато на отнемането на преимуществото на пешеходците от водачи на транспортни средства, както и недопускане на погрешно секване от пешеходци.

Полицейските екипи от регионалните дирекции, през чиито територии минават автомагистрали и първокласни пътища, ще имат за задача да наблюдават за съблюдаване на скоростните режими. Там ще се следи и за непозволено потребление на лентата за наложително прекъсване на автомагистралите. 

На територията на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР – Бургас, Благоевград, Сливен, Варна, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Пазарджик, Силистра, Добрич и Шумен ще бъде обърнато особено на водачите на дву- и триколесни моторни транспортни средства. Проверките ще имат за цел недопускане на ръководство след приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции, както и за неправоспособни водачи.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР