До 21.09.2021 в галерия Средец“ на Министерство на културата може

...
До 21.09.2021 в галерия Средец“ на Министерство на културата може
Коментари Харесай

“Print Nest студио” гостува на галерия „Средец” с изложбата “Fight”

До 21.09.2021 в изложба „ Средец “ на Министерство на културата може да разгледате изложбата “Fight ” на “Print nest studio ”.

Процесът на основаване е битка. От зараждането на концепцията и опитите за управлението ѝ досега, в който осъзнаваш, че не притежаваш огромен надзор над протичащото се. Борбата с технологията, времето, плануваните и непредвидени събития, страстите, които съпътстват създателя в процеса на основаване. Вътрешната битка да не захвърлиш всичко, което си направил досега. Въпросите „ Защо би трябвало да се борим? “, „ Защо не се пуснем по течението? ”. Борбата против изкушението да започнеш нещо ново.



Print Nest е студио, в което са събрани актьори, влюбени в графиката. Те са хора с разнообразни характери, с разнообразни качества и отношение към живота, само че с обща убежна точка. С обичайните графични техники, които употребяват, те основават форми и пространства, положения, мисли и усеща. Съвременното звучене на графичните им листове се укрепва от актуалността на проблемите, наранени в тях. Всеки от създателите употребява друг метод и формат като изразно средство, което акцентира тематичното многообразие в творбите им.



  Print Nest е студио за модерна графика, състоящо се от петима членове: Зоран Мише, Горан Тричковски, Васил Ангелов, Павел Целкоски, Иван Матеев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР