До 15 градуса стигнаха температурите тази сутрин, като най-топло беше

...
До 15 градуса стигнаха температурите тази сутрин, като най-топло беше
Коментари Харесай

Топлото време ще продължи и през следващата седмица

До 15 градуса стигнаха температурите тази заран, като най-топло беше в Пловдив. Максималните температури през днешния ден се чака да са сред 18° и 24°, в София – към 20°. Ще бъде слънчево, а вятърът ще е слаб, до сдържан от запад-югозапад.

През нощта ще бъде ясно. В по-голямата част от страната ще бъде съвсем безшумно, в Североизточна България ще духа до сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще са сред 3° и 9°, в София – към 3°.

Утре още веднъж ще е слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони – сдържан вятър от запад-югозапад. Отново ще бъде топло с оптимални температури сред 16° и 21°, в София – към 17°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа сдържан югозападен вятър. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

И в планините ще бъде слънчево, само че и прохладно. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – мощен западен вятър. Температурите ще се покачат още и оптималните в курортите ще са сред 5 и 13 градуса.

През идващите дни ще се задържи относително топло и най-вече слънчево. Сутрин тук-там в низините ще бъде мъгливо. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, оптималните - сред 13° и 18°, в събота до към 20°.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР