Дните на това правителство са преброени и предстоят предсрочни парламентарни

...
Дните на това правителство са преброени и предстоят предсрочни парламентарни
Коментари Харесай

Манолова: Дните на това правителство са преброени и предстои предсрочен вот

Дните на това държавно управление са преброени и предстоят предварителни парламентарни избори - такава прогноза направи Мая Манолова, която през днешния ден внесе документите за регистрацията на учредената на 1 май политическа партия " Изправи се България " в Софийския градски съд.

Тя упрекна ръководещите, че не са се вслушали в настояването за понижаване на Данък добавена стойност върху храните и битовите сметки на семействата и въвеждане на таван на цените на стоките от първа нужда и необлагаем най-малко:

" Всички европейски държавни управления поддържаха своите жители и своя бизнес. В България на гърба на войната в Украйна богатее приятелският кръг на новите ръководещи - покупко-продажбите за оръжие с големи комисионни, покупко-продажбите за природен газ, който отново е съветски, само че е през медиатори, които изкарват големи комисионни. Цялата сметка се заплаща в последна сметка от българския народ, тъй че дните на това държавно управление са преброени. Хората излизат на митинги и когато всички митинги се съберат в един, ще има предварителни парламентарни избори. "

Според Манолова в Народното събрание и в държавното управление липсва обществена групировка и тази липса ще бъде запълнена от новата ѝ партия:

" В момента в Народното събрание няма обществена партия. Изобщо общественият и икономическият вектор в това държавно управление напълно отсъстват. Този недостиг ще бъде напълнен от " Изправи се България ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР