Дни след случая, при който почина таксиметров шофьор в София

...
Дни след случая, при който почина таксиметров шофьор в София
Коментари Харесай

Проговори майката на момичето от конфликта с починалия шофьор ВИДЕО

Дни след случая, при който умря таксиметров водач в София след засичане на еднопосочна улица, скандал и последвал побой, проговори  майката на приятелката на обвинения 23-годишен мъж. Момичето ръководи автомобила сега на случая.

Кой е направил първият удар на място?

Даниела Найденова: Първият удар е направил таксиметровият водач. Той не е карал. Дъщерята караше. Той е бил до нея. Влезнали са в еднопосочна улица. Те са си в законното право. Той е нарушителят. Момчето е споделило „ в нарушаване си ", да върне ли, нещо от тоя вид. Назад е станала колона, задоволително очевидци има, при което той излиза нападателно, момчето е било още в колата, и отива към него и стартира да му крещи „ Ти какъв си бе? “, „ Ти ли ще ми кажеш, кой си ти, бе? “ Дъщерята звъни на служителите на реда. При което той се отдръпва. Обадил се е по телефона на някой, тъй като за минути са пристигнали цяла тайфа и вторият път се връща, момчето е излязло от колата и той го атакува. При самозащита той го е бутнал, само че не го е пребил, с цел да се стигне до гибел. Нека потвърдят експертизата да излезе. 



Имало ли е удари от страна на приятеля на Вашата щерка към таксиметровия водач?

Даниела Найденова: Не, единствен път, където се е отбранил и го е докоснал, тъй като той го е нападнал. След като се е отдалечил от колата, където споделят, че е паднал в тревата, тогава към този момент и ромите са пристигнали. Мен, в случай че ме бият, аз ще мога ли да взема телефон да звънна на брат ми или сестра ми? Стига с това малцинство. 

Употребявал ли е опиати и алкохол?

Даниела Найденова: Абсолютно няма такова. От година и половина аз го познавам, тъй като щерка ми върви с него. Той даже цигари не пуши. Тренира си спорт, никакъв проблем. Ако съм видяла нещо, първо аз ще отвръщам и ще отдалеча дъщерята от момчето. Няма такова нещо.

Вярвате ли, че ще излезе истината?

Даниела Найденова: Не, само че нещата няма да ги оставя аз по този начин. До дупка ще диря да излезе нескрито всичко, каквото е.

Семейството отхвърля версията за побой до гибел, осведоми bTV. Обвиняемият за гибелта на таксиметровия водач Христо Йорданов е сириец, научи GlasNews.bg.23-годишният мъж работи като бръснар в салон в София. Той има регистрации за шофиране след приложимост на алкохол и дрога.

34-годишният Йорданов умря след сдърпване в кв. " Разсадника " в столицата на 8 октомври. Той е татко на три деца.

 

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР