Дни след като сложи край на злополучния си брак с

...
Дни след като сложи край на злополучния си брак с
Коментари Харесай

Фолк певицата Мария се похвали с нов мъж и мерцедес

Дни откакто постави завършек на злощастния си брак с Мирослав Соколов, фолк певицата Мария към този момент има нова тръпка. Източници на Intrigi.bg разкриха, че са забелязали изпълнителката на " Спомен " в заведение край София с загадъчен мъж.



Чалга дивата също разгласява няколко сторита от въпросното място и не пропусна да каже на почитателите си какъв брой е щастлива. Малко по-късно пък заля мрежата с чисто новата си облага – джип Мерцедес, съсловия над този, който преди време й подари Миро Дзвера.



" Истинска обич? Докато Гастон се подиграваше на Бел, че чете книги… Звярът й подари цяла библиотека и стартира да чете с нея ", написа многозначително миньончето на поп фолка.



Разбира се, в нейния случай не става въпрос за книги, а за коли, само че почитателите й схванаха намека – новият мъж до нея й е подарил цялостен джип, с който двамата пътуват към залеза…



Припомняме, че Мария заряза Миро за 12-и път, като по думите й този път е дефинитивно. " Повече няма връщане обратно! Развеждам се, подала съм молба. Той се насра, с опрощение за израза - видя се всичко това. Изтекоха негови фотоси с други дами от кое място ли не. И преди имах информация от 105 места за това, само че все си мислех, че сходно нещо не може да ми се случи на мен. Ще съм непреклонна даже и Миро да споделя обществено какъв брой доста ме обича и така нататък Каквото и да прави – край! ", безапелационна е Мария пред медиите.

Певицата разкри за дълготраен тормоз, на който е била подложена. Тя се извини на щерка си, че е трябвало да бъде очевидец на грозните подиуми сред нея и Миро.

Според осведомени, изпълнителката е намерила сили дефинитивно да постави завършек на мъката точно след появяването на новия мъж в живота си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР