Дни преди Великден някои от най-известните лица на NOVA бяха

...
Дни преди Великден някои от най-известните лица на NOVA бяха
Коментари Харесай

Ники Кънчев в Hell’s Kitchen: Голям фен съм на Гичето

Дни преди Великден някои от най-известните лица на NOVA бяха специфични посетители в Hell’s Kitchen и пробваха ястията на участниците в кулинарната конкуренция.

Сред поканените бе обичаният ефирен и радио водещ Ники Кънчев. Той пристигна дружно с щерка си. И двамата са огромни почитатели на тима на девойките и по-специално на Гичето.

Вкусен ли е чипсът от козунак и какво прави ресторанта на началник Ангелов особено място, вижте в изявлението с Ники Кънчев за Vesti.bg.

- Какво прави Hell’s Kitchen особено място за гостите?

- Уникалната атмосфера, която се основава и от готвачите, и от началник Ангелов, а и от телевизионния екип. Усещаш, че си в центъра на един огромен механизъм, който се движи поради теб и другите посетители. Плюс това ти е доста вкусно!!!!

- Кое е най-вкусното ядене, което опитахте по време на вечерята?

- Всичко беше "да си оближеш пръстите ". Бях с щерка ми Мари София и тя също дегустираше. Нейният хамбургер беше великолепен. Естествено имаше дребни пукнатини на места, само че огромната картина беше цветна и вкусна.

На мен най-вече ми хареса гъшият дроб. Преди съм опитвал и ми "тежеше ", в този момент не го усетих. Апропо, с Милен Цветков и Миролюба Бенатова си менкахме ястията, дегустирахме си ги, по този начин да се каже.

А от чипса от козунак си желаех в допълнение и Гичето ми го направи.

- Кои съгласно Вас са по-добрите готвачи – мъжете или дамите и за какво?

- Е чак такова умело мнение не мога да изкажа. Ако погледнем през призмата, че готвиха онлайн, може би мъжете, тъй като са по-концентрирани, само че знам ли...

- Конкретно в кухнята на началник Ангелов девойките или момчетата се оправят по-добре?

- Ние с Мари София сме почитатели на Гичето! Много е естествена! Също по този начин като цяло поддържаме аления тим – Светлето, Светлана, Иванчо, Мариелка, Габито.

- Какво беше първото Ви усещане от Hell’s Kitchen?

- Бачкаха крепко тъкмо както повелява една гигантска телевизионна продукция. Студиото с ресторанта и кухните начело са впечатляващи!

- Какво Ви изненада?

- Колко вкусно и същинско беше!

- Кой е Вашият любимец в кулинарната конкуренция?

- Някой от алените.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР