Дневен хороскоп за сряда, 05.08, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за сряда, 05.08, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Ново запознанство променя живота на една зодия

 Дневен хороскоп за сряда, 05.08, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очакват ви позитивни промени. Осъществяването на взаимни планове ви подсигурява облаги. Неочаквано ще блеснете с неподозирани благоприятни условия. Не се захващайте с рисковани инициативи и не се впускайте в случки, единствено тъй като някой гали егото ви с грандиозни обещания. Обмислете измененията, които са наложителни в персоналният ви живот, а също и тези, свързани с външният тип, в случай че сте се изоставили поради непрекъснатата си претовареност. Не отхвърляйте поканата да посетите ваш другар, който чества рожден ден. Бъдете ослепителни. Вечерта очаквайте сантиментална среща и полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Причината за усложнените връзки с вашите сътрудници и сътрудници е подбудена от проблеми на работното място, които настойчиво отказвахте да разрешите. Затова ще се наложи да ги отстраните през първата половина на деня. Срещите ви са несполучливи, а дилемите си изпълнявате с доста старания и загуба на време. Бъдете деликатни с хората, които обичате и на които държите, изключително към околните си и по-възрастните си родственици. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете естетика в персоналните връзки, в случай че към момента не сте фамилни и да се отдадете на полови наслаждения. 

БЛИЗНАЦИ

Включете се в работата на вашите сътрудници и изявете опциите си. Не избързвайте, в случай че имате желание  да поставите началото на нови задания следобяд, а ги обмислете още веднъж. Вашите проекти могат да се осъществят единствено при изискване, че сте подготвени за сериозна и упорита работа. Изпратете букет и бутилка вино на ваш другар, който чества годишнина от брака си. Вашите сътрудници чакат приятни мигове. Пригответе им вкусна вечеря и подрете сантиментална маса за двама, а те ще бъдат щастливи, в случай че не пропуснете и половите мигове. 

РАК

Предстоят ви непредвидени компликации, които не ви разрешават да работите интензивно през този ден. По-добре е да не надскачате опциите си и да си наложите успокоение, каквото и да става към вас. Грешките на работното ви място ще доведат до отчаяние. Преценете до каква степен се простират опциите ви. Не е изключено да разрешите значими фамилни и персонални проблеми, само че изискването за триумф е да запазите успокоение. Сексуалните ви връзки към момента са проблематични и не сте дейни, само че е време да измененията това състояние, с цел да не подтикнете половинката си към невярност. 

ЛЪВ

Отложете плануваните настоятелен срещи тъй като няма да са сполучливи. Задълженията на работното ви място изискват да се усамотите, да избягвате контактите и да се заемете със дилемите си. Очакват ви промени в материално отношение. Дейността в нови взаимни планове ви носи добра облага. Проблемите ви в късния следобяд са свързани със фамилията, само че и неприятните диалози носят изгода и стабилизират връзките ви, макар вашата непримиримост и отвращение да се съгласите с тях. Не се гответе за полови преживявания, в случай че сте изтощени и ще се насилвате, а по-добре се отдайте на отмора и сън. 

ДЕВА

Въпреки триумфите, които жънете на вашето работно място, не бъдете прекомерно самоуверени  и не проявявайте ината си в днешния ден. Преценката на направените оферти за взаимен бизнес ще ви защищити от загуби. Успехът е с всички, които работят в областта на търговията. Общуването с близките, даже и с най-близките ви е затруднено, поради желанието ви да спорите и да налагате мнението си чисто по женски, макар че не сте прави. От вас зависи дали ще изживеете сантиментални мигове и полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Няма да постигнете задачата си на вашето работно място, в случай че решите да наложите мнението си с дебелоглав. Не рискувайте и не спорете с сътрудниците си. Работете, без да отвличате вниманието си. Имате опция да разгърнете отлична взаимна активност с деловите си сътрудници, изключително в случай че развивате личен бизнес. Не давайте информация за персоналния си живот, с цел да не се възползват от нея ваши неприятели от нея и да не навредят на връзките ви. Сексуалният ви живот е причина да не сте във форма. Нередовният секс пък е причина  да си мислите, че не сте задоволително женствени. 

СКОРПИОН

Настроението ви е изменчиво. Не сте изяснили задачите си и вините близките. Деловите срещи няма да са сполучливи. Не ви поучавам да пътувате, тъй като сте разсеяни и нервни. Промените, наложени от началниците ви, въобще няма да ви харесат. Стабилизирайте служебните си достижения. Вечерта отидете на посетители на ваши другари. След като се приберете се отдайте на възприятията си и на интимни мигове с обичания си. Не пропускайте половите удоволствия, които са мечтани от двама ви. Причина да ги избегнете е единствено в случай че сте прекалили с алкохола или не сте във форма.

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви забавни запознанства, които ще ви донесат изгода в деловите връзки и през днешния ден и през идващите месеци. Трудностите са преодолими. Вървете решително към задачата си. Съобразете се съвета ми да не сте прибързани и да не прекалявате с условията към хората към вас. Не пътувайте! Оправете зародилите недоразумения в фамилията. Близките ви са разочаровани от вашето неявяване от вкъщи и неоснователно нападателно държание вечерта. Назрява следващата препирня, поради подозрения във ваши провинения, които ще принудят брачния ви сътрудник да се откаже от интимните мигове и секса. 

КОЗИРОГ

Не предприемайте нови занимания в днешния ден. Трудностите са подбудени от непознати неточности, с които се справяте, в случай че деянията самообладание и се заемете с работата си, само че помогнете и на вашите сътрудници. Избягвайте оферти за съмнителни вложения. Внимавайте, тъй като някои ваши дейности и думи могат да се извърнат против вас. Не допускайте проблеми в фамилията си, още повече, че за тях не съществува причина. Отношенията ви са идеални и не си коства поради служебни разправии да унищожавате и хармонията в дома си. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на сантиментални мигове и полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби. Постоянно ще ви следват компликации и неприятни срещи, които няма по какъв начин да избегнете. Задачите ви затрудняват. Не се поддавайте на изкушението да предприемете промени. Бъдете упорити с цел да си гарантирате професионалния триумф. Личните ви връзки са проблематични и не са изключени кавги, които през днешния ден вечерта ще ескалират в решението на брачния или интимния ви сътрудник за разлъка. Изяснете недоразуменията, в случай че желаете да съхраните връзката и брака си. Ако не съумеете да се изясните не се надявайте на полови удоволствия. 

РИБИ

Отложете осъществяването на всички значими задания в този ден. Грешките на вашето работно място са подбудени от вашата наивност. Разочарованието няма да закъснее, в случай че не осъзнаете ставащото и не се предпазите. Възниква нуждата да оцените действително опциите си. Не се колебайте да признаете грешките си. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост, в случай че не сте се прибрали в точния момент и сте пропуснали вечерята. Не мислете, че откакто сте дали заричане да сте точни ще ви простят елементарно закъснението, изключително в случай че брачният партньор ви е приготвил вечерята, с цел да ви изненада.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР