Дневен хороскоп за петък, 17 юли, изготвен от Светлана Тилкова

...
Дневен хороскоп за петък, 17 юли, изготвен от Светлана Тилкова
Коментари Харесай

Голям късмет и приходи за една зодия днес

 Дневен хороскоп за петък, 17 юли, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очаквайте доходи, в случай че се занимавате с търговия, без значение дали едрова или имате магазин. Не си създавайте напрежение. На работното място се справяте чудесно със дилемите си, в случай че не се ядосвате поради непознати пропуски, които няма по какъв начин да поправите. Не рискувайте. Денят не е добър с цел да подготвяте за автограф контракти, свързани с банкови институции. Семейните проблеми ще ви изнервят, тъй като сте прекомерно заети и нямате време за дома и околните си. Вечерта се постарайте да зарадвате обичания се с сантиментална вечеря, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Внимавайте, подвластни сте на мъчно сдържана страст. Завършете започнатата работа до края на деня, тъй като другояче ще я проточите във времето и ще си навредите на престижа. Вашата подозрителност, прекомерната ви обидчивост и непоносимост към рецензия, ще се трансфорат в причина за професионални проблеми. Време е несемейните дами да помислят за основаване на семейство и да се огледат за подобаващия сътрудник, в случай че са минали години в очакване и вяра, че принцът ще се появи както в приказките. Ако имате връзка се отдайте на полови удоволствия, единствено в случай че сте сигурни в възприятията си.

БЛИЗНАЦИ

Прибързаността и ината на работното място са във ваша щета в този ден. Наложете си самообладание и отложете деловите диалози, с цел да се справите със дилемите си, откакто закъснявате, макар че имате период на осъществяване и заплащането е положително. Не проявявайте дебелоглав и свадливост, единствено тъй като нещо не ви харесва. Имате златната опция, подарък от Съдбата, да изразите любовта си и да създадете естетика в фамилните връзки. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление, с сила и ще ви освободи от напрежението на работното място. 

РАК

Подгответе  се за непредвидени компликации по пътя си, в случай че замислените нови задания и присъединяване ви в планове са свързани с рисковани дейности, които сте длъжни да предприемете още сутринта. Ще се справете добре. От вас зависи дали ще извоювате следващата си професионална победа, която е допустима единствено, в случай че сте прозорливи. Опитайте да си върнете положителните връзки  с обичаните си хора. Не съсипвайте хармонията поради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Сексът не може да ви обвърже с интимния ви сътрудник, в случай че към момента не сте подготвени за основаване на семейство. 

ЛЪВ

Преодолейте проблемите на работното си място, с цел да увеличите приходите си. Разширете активността си, с помощта на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, с цел да не ви изпреварят. Ще извършите неточност, в случай че приемете предложение за смяна на работата си без да се посъветвате. Не разчитайте сантименталните запознанства да се трансфорат в трайни връзки. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние. Не пропускайте да докажете на обичания си, че половият ви живот с него е наслаждение за вас. 

ДЕВА  

Не се опитвайте да рискувате на работното място, тъй като ще се сблъскате с компликации, от които няма елементарно да се измъкнете, изключително предизвикате ли неуспеха си. Планираното делово пътешестване няма да ви донесе предстоящите резултати. Ще ви поддържа ваш сътрудник, които ще ви помогне да намерите излаз от сложното състояние. За следващ път ще се занимавате със фамилни проблеми, свързани с завещание. Заради възприятията ви може да се пробват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на брачна половинка ви. Най-добре е вечерта да изясните казуса и да вземете решение за вашето бъдеще.  

ВЕЗНИ

Не е желателно да пътувате, макар че желаете да посетите ваши близки или другари. Избегнете разправии на работното място, поради несъгласие с вижданията на сътрудниците си. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте непредвидени и непредвидени огромни разноски. Отложете фамилните диалози за вечерта, тъй като персоналният ви живот се развива по метод, който изисква да преразгледате връзките с колегата си. Сексуалният ви живот също е проблематичен. Причината този път е във вас, тъй като не се чувствате задоволително обичани и сте се затворили в себе си. 

СКОРПИОН

Днес ви следва значима среща, която е причина да се замислите съществено над бъдещите си професионални проекти. Работете настойчиво и отхвърлете дилемите си. Следобед не са изключени радостни вести, свързани с близки хора. Отложете взимането на значими настоятелен решения за различен ден. Анализирайте грешките в държанието си. Вечерта разрешете фамилен проблем, обвързван със подозрение за изнервя. Хармонизирайте фамилните връзки. Уговорете сантименталните срещи. Колкото и да сте изтощени и захласнати от триумфите си, не пропускайте половите удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

СТРЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с неразрешени проблеми, поради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки и в този момент ще легнат върху вашите отговорности. Финансови проблеми ще ви натоварят в допълнение. Възможни са конфликти с непознати хора или с пътната полиция, макар че пътувате за делова среща, по тази причина в случай че сте зад кормилото не прекалявайте с високите скорости. Брачният ви сътрудник ще ви сътвори проблеми поради нежеланието ви да се отдадете на възприятията си. Влюбените могат да се отдадат на полови удоволствия. Несемейните дами могат да споделят възприятията си. 

КОЗИРОГ

Поемете самодейността на работното място, даже и в случай че не сте подготвени на тази всеотдайност, тъй като сътрудниците ви отхвърлят да го сторят. Ще се наложи да се натоварите с повече отговорности, поради отсъствието на ваши сътрудници, само че това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи. Могат да изчакат по-подходящ ден. Жените  да чакат ново въодушевление или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със остарели обожатели, тъй като ги чакат неприятности. Вечерта бъдете откровени в възприятията си. Ако са споделени, се отдайте на полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви предизвестява да се пазите от удари от неприятели, които желаят да ви навредят непременно. Очаквайте възстановяване на финансовото положение посредством новите задания, с които ви натовариха. Предстоят ви пътешестване и потребни нови запознанства, само че бъдете внимателни. Не взимайте прибързани решения, в случай че сте уговорили настоятелен срещи. Важно е да се преценявате с мнението на индивида до себе си, изключително в случай че не сте фамилни и желаете да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, в случай че не сте прекомерно упорити и се преценявате с желанията на колегата си.

РИБИ

Бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на ориста, в случай че преднамерено бавите осъществяването на поставените ви задания в този ден и закъснявате със периодите. Днес сте във форма и е във опциите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и диалози са сполучливи, а вие знаете тъкмо какво желаете да постигнете. Следобед посветете времето си на разрешаване на фамилни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните връзки към вас се вихрят бурни пристрастености. Не се надявайте на бързо помиряване, в случай че сте се изпокарали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР