Дневен хороскоп за 29.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДо обед

...
Дневен хороскоп за 29.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДо обед
Коментари Харесай

Криза в личните отношения за една зодия днес

Дневен хороскоп за 29.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


До обед се пробвайте да завършите дилемите си на работното място, в случай че имате желание следобяд да пазарувате за празниците. Професионалните ви триумфи разсънват завистта на вашите неприятели, които за следващ път вършат всичко допустимо да ви навредят. Бъдете упорити! След това се отдайте на заслужена отмора измежду вашите близки или с приятна компания. Бъдете деликатни с околните си в този ден, настроението ви е положително - не го разваляйте. Възможни са недоразумения и спорове, които ще туширате със полови удоволствия.  

ТЕЛЕЦ

Може да обмислите в този ден по кое време да регистрирате своя компания. Очакват ви триумфи в материално отношение, само че не допускайте финансови загуби, поради прибързани вложения. Работата, с която сте се захванали ще ви донесе положителни доходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето с ненужни диалози. Личните ви връзки от сутринта са пред цялостен неуспех. Причината е във ваша невярност, която не е довела до интимни връзки. Няма да ви простят елементарно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ. 

БЛИЗНАЦИ

Наложите си успокоение и не се вживявате в рецензията, която ви насочат, изключително в случай че е градивна.  Не споделяйте проектите си за идващия месец, с цел да не се окажете забъркани в непредвиден спор. Очаквайте промени в професионалния ви живот. Посветете вечерта на вашите другари. Пригответе си пари в брой, тъй като след работно време не са изключени разноски, свързани с покупки за децата ви или за необходимо лекуване на родственици. Вечерта не се отхвърляйте от половите удоволствия, в случай че не сте си основали проблеми поради следващия флирт, станал притежание на обичаните ви хора. 

РАК 

Налага се да се справите с проблеми на работното си място, които не очаквахте, само че няма кой да се заеме с тях. Постарайте се да докажете на всички, че сте в положение да разрешите бързо най-наболелите да завършите месеца почтено, с положителни доходи и положително въодушевление. Отдайте се на заслужена отмора и развлечения. Постарайте се да не си създавате проблеми в персоналния живот, единствено тъй като действате без да пита. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите усеща и може да ви лиши от полови удоволствия. докажете й че бърка!

ЛЪВ

На работното място съхранете успокоение и работете умерено, без напрежение. В края на работния ден ще ви зарадват доходи, в случай че не сте отказали спомагателна работа. Вечерта обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, тъй като сте им длъжници поради непрекъснатата ви претовареност. Вечерта сте поканени на вечеря с родственици и другари. Внимавайте с интимната си половинка, мерете думите си, с цел да избегнете проблемите в връзките си с тези хора. А най-добре ще е да откажете вечерята и да си останете вкъщи.

ДЕВА

Идват празници и сте останали малко хора на вашето работно място. Ако не вредите на отговорностите  си и можете да си вземете  ден -два отмора. Пътувайте със фамилията или с другари, с цел да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили на нова година, която ще е наситена с промени за вас. Приемете предложенията за спомагателна работа, в случай че ви ги създадат в този ден. В късния следобяд околните ви ще ви изненадат с проблеми, които би трябвало да разрешите вечерта. Не се тормозете и не допускайте депресивни положения. 

ВЕЗНИ

Атмосферата на съгласие на работното място ви окрилява, само че бъдете виновни, с цел да не развалите основаната естетика в връзките. За всички, занимаващи се с творчество, признанието и триумфът придават убеденост. Не се впускайте в запознанства, даже и в случай че търсите половинката си, тъй като това не е метод да я срещнете. Стабилизирайте връзките си вкъщи. Въпреки напрежението денем сте удовлетворени от триумфите си и желаете да ги отпразнувате с обичаните си хора. Не бъдете прекомерно разточителни, в случай че сте решили да поканите и другари на ресторант. 

СКОРПИОН

Не предизвиквайте препирня на работното място отводът си да работите и се съобразете с настояванията на вашия шеф, с цел да не останете без работа преди края на годината. Вашите близки се надяват за вечеря да сте си вкъщи. Ще се почувстват афектирани, в случай че останете до късните часове на вашето работно място, само че действайте съгласно обстановката. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки. Не закъснявайте доста и се приберете в точния момент за вечеря. Пригответе се за сантиментална среща и незабравими полови удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Завършете до обед започнатата работа, тъй като е от голяма важност за материалното ви положение. Не преглеждайте разсеяно финансови документи. Не са изключени неточности, за които ще плащате след време. Не пътувайте. Подгответе програмата си за идната седмица и за новия месец. Вечерта ще ви донесе приятни страсти. Завист у близките няма да липсва. Ще се опитат да навредят на персоналния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на полови мигове въобще не се надявайте. 

КОЗИРОГ

Деловите диалози и осъзнаването на компликациите, както и тяхното превъзмогване ви подсигуряват материални триумфи. На вашето работно място царува съгласие, което покачва качеството на работата ви и заплащането. Чувствате се в най-активната си форма, а това нервира вашите сътрудници. Съветът ми през днешния ден е са деянията еластичност в общуването с околните си. напрегнати сте преди края на годината. Ако овладеете страстите си няма да се лишите от полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ

Разтоварете се от напрежението в спортната зала рано сутринта  и се заемете със служебните си задания, които е време да завършите. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. Престанете да изисквате от вашите близки цялостно послушание на вашата воля. Създайте си позитивни страсти. Не предизвиквайте сами личният си неуспех. Личните ви връзки са в рецесия от нощес поради недоразумение с брачната половинка, която подозира, че имате друга връзка. Разсейте подозренията й.

РИБИ

Професионалните ви отговорности в края на месеца и изключително през днешния ден изискват да намерите необикновени решения. Преумората от напрегната седмица не е причина да обвинявате вашите близки, че не са се справили със отговорностите си вкъщи. Вие също сте длъжни да помогнете. Очертават се проблеми в персоналния ви живот поради невярност или почтен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във виновността й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни диалози и полови удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР