Дневен хороскоп за 27. 04.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес

...
Дневен хороскоп за 27. 04.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНДнес
Коментари Харесай

Везни, бъдете рационални, Водолеи, денят ще е перфектен

 Дневен хороскоп за 27. 04.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Днес е добре да посветите времето си на организационна работа, което е от голяма важност за вашите проекти. Осъществете нужните запознанства. Ще се справите бързо и без проблеми със дилемите си за деня. Чувствителни сте към рецензията, обвързвана с професионалните ви благоприятни условия, само че тя е неизбежна част от вашите триумфи. Вечерта останете със фамилията си или заведете обичаните си хора на ресторант. Новите ви сантиментални запознанства са несъответствуващи. Сексуалните контакти с новите ви сътрудници ще ви разочароват.

ТЕЛЕЦ

Денят дава обещание страсти и раздразнителност, които ще доведат до непредвидени обрати. До обед избягвайте деловите срещи и телефонни диалози. Ако избухнете без причина ще развалите към този момент основаните постоянни връзки. В никакъв случай не правете ненужни разноски. Планирайте рационално работата си и разпределете сили си по този начин, че да избегнете неприятностите. Вечерта, като отплата за персоналните ви проблеми, ще ви изненадат с сантиментална среща. Семейните дами, влюбени в своята половинка, а и несемейните, които имат постоянна интимна връзка, ще изживеят следващите незабравими полови мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Поставете без напрежение началото на значими служебни задания, от които зависи вашето бъдеще. Използвайте без съмнение информацията, която ще получите. Не допускайте неточности на работното си място. Не правете прибързани заключения и не проявявайте гордостта си без причина, в случай че са ви създали забележка. Вечерта ще сте изтощени, само че удовлетворени от себе си, поради избегнатия неуспех. Заслужава си да споделите времето си с обичаните хора. Ако имате до себе си интимна половинка, която напълно споделя възприятията ви, сексът ще ви достави наслаждение. 

РАК

Всички ще схванат и оценят какъв брой сте упорити и ще се убедят, че на вас може да се разчита. Ще разрешите спор на работното място и ще отхвърлите доста от служебните си задания. Бъдете деликатни при другарство с малко познати хора и не споделяйте проектите си за излизане от финансовата рецесия и методите за финансова стабилизация. Вечерта си останете вкъщи и се отдайте на отмора и приятни сантиментални мигове. Сексът ще ви зареди със сили и ще ви помогне да забравите за проблемите си.

ЛЪВ

Новини може да се отразят  на душевното ви положение, тъй като сте състрадателни. Не ви засягат директно, само че се отнасят за ваш сътрудник, на който държите. Подкрепете го с наличието си. Бъдете деликатни при настоятелен срещи. Отчетете всички елементи в диалозите, с цел да се справите с условията, преди да започнете работа. Бъдете виновни и към връзките в фамилията, тъй като рискувате да си създадете съществени проблеми. Сексът още веднъж ще ви зареди със сили и ще ви разтовари от напрежението, по тази причина не го пропускайте. 

ДЕВА

Трудности ще ви изнервят и ще ви накарат да се замислите над проблемите си, които пренебрегвахте като досадно обвързване, което може да изчака. Творите ги със своята припряност и необмисляне на детайлите и на работното място и вкъщи. Срещите ви през днешния ден са доста. Не се съгласявайте да участвате в капиталови планове. Радвате се на споделени усеща, само че самите вие мъчно се решавате на крачката към съществено обвързване, в случай че сте несемейни. Сексът с новите ви интимни сътрудници е непознато преживяване за вас, само че ви прави щастливи.

ВЕЗНИ

Бъдете рационални на работното място. Денят ви дава обещание да приключите със отговорностите си сполучливо макар компликациите. Ако пътувате, бъдете деликатни. Ако разберете по всеобхватните условия на Съдбата, свързани с вас, излиза наяве, че сега не е време да се захващате с нови задания и с реализирането на своите фантазии и проекти. Семейните ви връзки са хармонични. Несемейните дами са спокойни, поради споделените си усеща. Вечерта ви чакат сантиментални срещи и приятни полови удоволствия. Имате нужда тъкмо от такова разтоварване. 

СКОРПИОН

Не се ядосвайте на несполуките си. Стабилизирайте завоюваните позиции. Не се впускайте в инициативи. Не си внушавайте, че животът ви е комплициран, тъй като тези песимистични мисли са краткотрайни. Примирете се с събитията и скоро ще се радвате на триумфите си. Във вашите благоприятни условия е да докажете на сътрудниците си, че сте в положение да постигнете задачите си и да помогнете на тях. Следобед си останете вкъщи или си организирайте среща с другари. Вечерта сте изтощени, ядосани и естествено без въодушевление. Ще разочаровате интимния си сътрудник с нежеланието ви за полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки напрежението, което ви е обзело от сутринта, забавни вести, които от дълго време очаквате ще ви оправят настроението. Не бързайте да се радвате и да се отпускате. Бъдете виновни и внимателни. Стабилизирайте връзките си вкъщи и се радвайте на хармонията, която сте постигнали на работното място. Подкрепете концепциите на вашите сътрудници. Вечерта си останете вкъщи. Имате нужда да сте уединено със себе си, даже и в компанията на обичаните си хора. Откажете се от половите удоволствия, в случай че нямате предпочитание за тях. 

КОЗИРОГ

Анализирайте държанието си и ще видите, че депресията, в която сте затънали, е безпричинна. Вашето постоянно предпочитание да блестите ще ви изиграе неприятна смешка. Заемете се със служебните си задания. Не мърморете непрестанно, че никой не ви оказва помощ и не ви поддържа, а си помислете дали това, което желаете да постигнете е действително и дали ще ви донесе изгода. Не пропускайте да обграждате с внимание колегата си, тъй като рискувате да го отдалечите от себе си. Вечерта, колкото и сте изтощени и изнервени, се отдайте на възприятията си и на полови удоволствия. Ще ви възвърнат силите и спокойния сън.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви сполучлив ден, в това число и в делово отношение, който може да преобърне живота ви. Ще ви създадат предложение за дълготрайно пътешестване и срещи с забавни хора. Преценете дали да го приемете. Начинанията са нежелателни. Стабилизирайте постигнатото. Осъзнайте значимостта на идните професионални отговорности. Не пропускайте да изненадате колегата си с подарък, с цел да ви извини за закъснението. Ако имате предпочитание за секс, не го пропускайте. Ще запомните довечера с незабравими преживявания.

РИБИ

Склонни сте към себеанализ и за изненада на всички сте подготвени да поемете непозната виновност. С тези ваши терзания и подозрения вредите само на себе си. Помощта ви няма да бъде оценена. Ще заслужите да ви се подиграват. Откажете се от желанията си да помагате на вашите сътрудници. Проблемите ви са елементарно решими. Нямате предпочитание за сантиментални срещи, само че сте длъжни да ги уговорите. Време е да изясните възприятията си. Несемейните дами ще срещнат подобаващия сътрудник. Сексуалното привличане ще ги тласне незабавно към леглото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР