Дневен хороскоп за 26.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПътувайте, ако

...
Дневен хороскоп за 26.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПътувайте, ако
Коментари Харесай

Емоциите властват над една зодия днес

 Дневен хороскоп за 26.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Пътувайте, в случай че имате от дълго време уговорени неотложни настоятелен срещи. Очаквайте приемането на пари, за от дълго време приключени планове, които съзнателно отказваха да ви платят. Ще се наложи да отдадете времето си напълно на работата си и на деловите си срещи. Концентрирайте се в отговорностите си и триумфът няма да ви изостави. Вечерта се отдайте на фамилията и на обичания човек. Разходете се. Порадвайте се на сантиментални мигове. Стабилизирайте връзките вкъщи. Сексуалният ви живот е на равнище, само че не би трябвало да проявявате експанзия в леглото, даже и в случай че неистово ревнувате. 

ТЕЛЕЦ

Емоцията още веднъж вреди на връзките ви  на работното място, които и без импулсивни дейности успяхте преди дни да развалите. Не допускайте нови неточности в държанието си към вашите сътрудници.  Време е да разберете, че и вие вършиме не един път неточности, и че би трябвало да приемате умерено отправената ви рецензията.  В съкровен проект ви чакат приятни преживявания. Не допускайте ревнивост или интриги да съсипят хармонията посред ви. Въпреки, че сте изтощени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо. 

БЛИЗНАЦИ

Начинанията са сполучливи в случай че не сте прибързани и не допуснете неточности. Не спорете  с сътрудниците си и не се карайте с никого поради личното си неодобрение. Отложете деловите си срещи и диалози и не разчитайте на шанса си, в случай че активността ви е обвързвана с парични преводи и сключване на финансови документи. В персоналните ви връзки още веднъж ще настъпи безпорядък, поради недоразумения подбудени от ваши думи. Разрешете проблемите умерено. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте половите мигове в безкрайни диалози. 

РАК

Обърнете внимание на дилемите си, в случай че сте на работното място. Не взимайте значими решения. В материално отношение ще постигнете триумфи. На триумф могат да разчитат всички, занимаващи се със личен бизнес и с търговия. Имате опция да попълните банковата си сметка. Самотните дами  ще привлекат вниманието на противоположния пол, само че запознанствата ще приключат с отчаяние, изключително се впуснат преждевременно към крайни решения и обвързване. Не бързайте със полови удоволствия, в случай че не сте уверени в възприятията си. 

ЛЪВ

Не позволявайте на страстта да господства над вас, над мислите, над думите и над и триумфите ви! Съхранете постигнатото досега. Откажете се от начинанията. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби. Не се вживявайте в рецензията на хората към вас, в случай че ви е потребна и си направете правилните заключения, с цел да продължите решително напред. Ако сте се отдали на мисли за сантиментална среща, обадете се незабавно и я уговорете, с цел да не ви изпреварят противници. Вечерта можете да изживеете незабравими сантиментални мигове и полови удоволствия. 

ДЕВА

Ще се изненадвате от разправии, поради прибързани решения, породили неточности на работното място. Без особени старания ще се справите с главните си задания преди края на работния ден. На работното място разчитайте на помощ от страна на сътрудници и другари. Не отхвърляйте препоръки от родственици. Бъдете подготвени за съществени проблеми с другари и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си спомагателни разноски. Не изневерявайте, единствено тъй като желаете да си отмъстите. 

ВЕЗНИ

Новите ви проекти дават обещание не дребни финансови приходи, единствено в случай че проведете сложни съгласно вас, само че сполучливи диалози и срещи. Бъдете търпеливи и не проявявайте експанзия. Не споделяйте желанията си с сътрудници, които не ви обичат, тъй като ще привлечете вниманието на неприятелите си. Трудностите са преодолими. Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с наслада, тъй като сте обикнали от пръв взор обекта на възприятията си. Сексът с брачния сътрудник може да ви достави наслаждение, в случай че не закъснявате след работа и не допуснете препирня. 

СКОРПИОН

Не проявявайте упоритост за нов професионален път и забравете за опитите да промените работата си. Отношенията на работното ви място се стабилизират. Ще ви предложат покачване на заплатата. Недобронамерени препоръки ще окажат отрицателно въздействие на работата ви. Бъдете деликатни с деловите срещи и диалози. Разчитайте на себе си. Личните ви връзките са хармонични, само че не би трябвало да ги унищожавате с отсъствието си от вкъщи. Семейните дами ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните дами да не се впускат в инцидентни полови удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Денят е спокоен и удобен за рутинна работа. Начинанията са свързани с компликации, които ще провокират бъдещи финансови загуби. Не рискувайте, единствено тъй като някой ви убеждава в противното! На работното място са вероятни неточности, подбудени от употребена информация, водеща до финансови загуби. Жените да чакат персонални проблеми, поради прояви на ревнивост от страна на колегата им, изключително в случай че са ги хванали в невярност. Може да срещнат подобаващия сътрудник, в случай че към момента не са фамилни и се усещат самотни.

КОЗИРОГ

Денят е удобен за пътешестване, в случай че е обвързвано с начало на нови занимания, изключително в случай че е зад граница. За ваша наслада ще се усъвършенства материалното ви положение, само че не без намесата на ваши задгранични планове. Разчитайте на помощ от деловите си сътрудници. Полезни са измененията на работното ви място. Отдалечили сте обичаните си хора и страдате, тъй като се чувствате самотни. Време е през днешния ден да намерите още веднъж пътя към сърцата им. Сексуалните ви връзки естествено са проблематични. Нямате предпочитание за интимна непосредственост, поради нежеланието ви да се извините. 

ВОДОЛЕЙ

Погрешната визия, която сте си основали за хората към вас, ще докара до финансови загуби. По независещи от вас аргументи може да пропуснете подписването на печеливш контракт. Съветвам ви да не губите хладнокръвие, в случай че се постанова да спорите с сътрудниците си. Постарайте се да оправите връзките си, в случай че сте ги обтегнали. За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, в случай че възприятията ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на полови удоволствия, само че не проявявайте своята първична същина. 

РИБИ

Задължително запазете своите фантазии и проекти в загадка от странични хора. Очаквайте доходи, с които, без да сте разточителни, ще разрешите проблемите, зародили напоследък. За вас и през днешния ден е от голяма важност да запазите хладнокръвие и храброст, в случай че неприятели се пробват да ви провалят. Обмислете измененията, които са наложителни и свързани с вашия персонален живот. Вечерта очаквайте сантиментална среща. Сексуалните удоволствия са ваша фантазия за този ден, само че се съобразете и с желанието на интимния си сътрудник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР