Младежкото обединение на БСП поиска оставката на лидера на левицата

...
Младежкото обединение на БСП поиска оставката на лидера на левицата
Коментари Харесай

Младежите на БСП поискаха оставката на Корнелия Нинова: От 2017 до днес тя загуби 800 000 гласа подкрепа

Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия изиска оставката на водача на левицата Корнелия Нинова. Причината - незадоволителните резултати на последните парламентарни избори. Това стана ясно на брифинг на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия.
 
" Резултатът на предходните избори беше пагубен. Това не може да продължава по този метод ", безапелационен бе ръководителят на МО на Българска социалистическа партия Габриел Вълков.
 
" От 2017 до през днешния ден тя загуби 800 000 гласа поддръжка за Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия е на ръба на оцеляването. Партията е на към 6,9% и на 140 хиляди гласа. От 950 хил да стигнем до 140 хиляди съгласно нас това е дъно и някой би трябвало да поеме отговорност. Отговорността се поема от ръководителя ", съобщи той.
 
Младежите желаеха привикване на Националния съвет на партията, който от своя страна свика конгрес, защото точно този орган може да одобри оставката и да назначи краткотрайно изпълняващ длъжността. Според тях Българска социалистическа партия имала бъдеще, само че то минава през реформиране на левицата и издигането на нови лица.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР