Дневен хороскоп за 23.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНКаквото

...
Дневен хороскоп за 23.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНКаквото
Коментари Харесай

Хороскоп за 23 февруари: Неочаквани обрати

Дневен хороскоп за 23.02.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Каквото и да започнете приемете, че е обречено на неуспех, в случай че влагате страст и непрекъснато изказвате претенциите си. Надеждите ви за триумф няма да се осъществен поради стремежът ви да критикувате. Откажете се от начинанията. По-добре изчакайте удобен ден, с цел да поставите началото на нови планове. Хармонията в фамилните ви връзки зависи от вашето държание. Бъдете великодушни на усеща. Не си внушавайте, че не сте задоволително влюбени и се отдайте на същинските си усеща и мечтани полови удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че сте заредени със сили и не ви липсва импулсивност и блян към нови хоризонти, рутината и търпението са вашите най-хубави съдружници, без значение че желанието ви да надскочите себе си е голямо. По-добре намалете темпото и избегнете грешките. Наложете си успокоение и се задълбочете в служебните си отговорности. Позволете на сътрудниците си да ви оказват помощ, в случай че се постанова, няма да ви откажат. Възможни са проблеми в фамилните връзки и намерено жестоко държание, което ще раздразни близките и ще стане причина за препирня. 

БЛИЗНАЦИ

В този ден сте във водовъртежа на нереални  идеи. Внимавайте да не станат причина за неуспех, в случай че действате преждевременно и безогледно. Заемете се с постигането на най-важната цел. Внимателно премислените дейности са причина да се радвате на нечуван триумф. Изборът е ваш. Деловите контакти са несполучливи, все поради вашата припряност, по тази причина е по-добре да ги отложите. Необходимо ви е усамотяване, с цел да прецените дали да създадете семейство или към момента не сте подготвени да поемете и тази отговорност. Семейните дами могат да се отдадат на възприятията си и на полови мигове.

РАК

За ваша неприятна изненада напрежението ви следва през целия ден. Трудности ще ви накарат да измененията проектите си, само че не ви лишават от триумф, в случай че сте задоволително гъвкави и се заемете с настоящите си задания. Преценете още един път повода за триумфите и неуспехите си и определете линията която ще следвате според най-важните ви житейски цели. За да не си създадете проблеми с брачната половинка се заемете със фамилните си отговорности. Агресивното ви държание поради нежеланието да помогнете на обичаните си в отговор ще докара до тяхното отвращение за полови удоволствия.

ЛЪВ

Ще усложните сами работата си поради вашата сензитивност към отправената ви рецензия, вместо да я приемете и да отсеете градивните препоръки в нея. Постарайте се да преодолеете недоволството си от думите на вашите сътрудници, тъй като те са в правото си. Промените могат да са във ваша изгода, само че и във ваша щета. Пристъпвайте към тях внимателно и добре премислено. Денят е съвършен са подписване на брак, както и за хармонизиране на фамилните връзки. Вечерта не се лишавайте от усамотяване с интимната половинка и деен секс.

ДЕВА

Възможни се непредвидени обрати, които могат да ви принудят да тръгнете в нова още по-неочаквана посока. Налага се да защитавате и отстоявате правилата си, само че без яд и експанзия, а с сдържаност и самообладание. Не успявате да преценявате действително хората. Анализът на държанието и думите на близките е наложителен, с цел да прозрете задачата им. Не контактувайте с хора отвън фамилията си. Избегнете разправиите, подбудени от интриги на ваши съседи. Съмненията в невярност са безпричинни. Не се лишавайте от хармонията в половия ви живот.

ВЕЗНИ 

Анализирайте искрено грешките си и бъдете откровени пред себе си. Това е методът да си проправите пътя към потребни промени, които ще стартират към обед. Доверете се на интуицията си. Не разчитайте на мнение в профил, тъй като ще ви подведат и ще сгрешите. Не разказвайте за проектите си, с цел да не привлечете вниманието на завистниците, които единствено дебнат по какъв начин да ви навредят.  Възвръща се хармонията в персоналните ви връзки. Щастливи сте, че още веднъж сте обичани и обичате. Сексуалните мигове ви подсигуряват стабилизиране на интимните връзки.

СКОРПИОН

Отново имате добра опция да обмислите задълбочено проектите си, с цел да осъществите фантазията си за бъдещи професионални и материални триумфи. Притъпете страстите си, не си играйте с възприятията на близките, не се гневете, а разчитайте на разсъдъка си. Бъдете виновни и приемайте градивната рецензия. Начинание ще ви помогне да намерите приложение на своята сила, на своите качества и стремежи. Възможни са фамилни проблеми, кавги с брачния или съкровен сътрудник. За следващ път рискувате да съсипете половите си връзки. 

СТРЕЛЕЦ

Денят разрешава да поставите добре премислено ново начало, по тази причина не трябва да го пилеете в празни приказки, на кафе или по телефона и да се отказвате от служебните си отговорности. Съветите на другари ви носят изгода, тъй че не ги подценявайте. Не позволявайте поради личната си леност да пропилеете отличните благоприятни условия. Денят е съвършен за другарство със фамилията. Отдайте се на приятни мигове с обичаните си хора. Вечерта се откажете от поканата за посещение и си създайте сантиментална конюнктура.

КОЗИРОГ

Ще ви изненадат непредвидени, само че потребни настоятелен контакти, които не трябва да приемате прекомерно възторжено и прочувствено. Познанствата ще станат причина да сключите сполучливи контракти. Вземете значими решения, свързани с вашите служебни задания. Ще спечелите поддръжката на вашите околните си. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прекомерно прибързани и невнимателни. Ако не сте фамилни, скъпи дами, имате удобната опция да създадете семейство или да срещнете подобаващата половинка. Не забравяйте да създадете приятни страсти на интимния си сътрудник. 

ВОДОЛЕЙ

Изобщо не успявате да сте тактични и търпеливи. По-добре уговорете срещите си за следобяд, с цел да овладеете страстта си и да не си създадете врагове. Все още сте заети с мисли за вашите близки. Прибързаността е във ваша щета. Наслаждавайте се на насладата, която ви подарява новината за ваш триумф, а също и на опцията изцяло да усетите своята мощ, която ви оказва помощ да успявате на работното място. Съдбата ви дава късмет да създадете хармонично семейство. Ако към този момент сте го основали, време е да помислите и за деца. Семейните дами могат да се отдадат без съмнение на полови удоволствия.

РИБИ

Замислените проекти може скоро да се осъществят и без странична помощ, само че не трябва да налагате мнението си и да изисквате поддръжка с експанзия. Очаква ви прочувствен напредък. Изостанали задания ще ви припомнят непрестанно за себе си. Приключете ги и си гарантирайте успокоение. Имате предпочитание да изявите дарбите си. Преди това помислете по какъв начин да оправите връзките си с вашите сътрудници. Личните ви връзки се стабилизират, в случай че не сте изнервени и заядливи. Любимите ви хора се надяват, че ще бъдете дружно през целия ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР