Дневен хороскоп за 22.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕННе обсъждайте разширяване

...
Дневен хороскоп за 22.07.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕННе обсъждайте разширяване
Коментари Харесай

Промяната влияе добре на няколко зодии днес

 Дневен хороскоп за 22.07.2021 направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Не обсъждайте разширение на бизнеса си и промяна на работното място, тъй като сте прибързани и ще се лишите от поддръжка. Не избързвайте и обмислете още един път желанията си. Не бива да се криете от проблемите си. По-добре осъзнайте грешките си и се освободете от терзанията си. Прибързаността в диалозите с обичаните ви хора е причина за недоразумение. Не са уверени в възприятията ви и желаят да се разделите. Няма да сте подготвени за полови удоволствия вечерта, а това е още един мотив за препирня. По-добре не ги пропускайте.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви потребни промени и късмет да говорите за нова работа, само че бъдете виновни към себе си и не приемайте изискванията без да сте ги осмислили. Ще срещнете нови настоятелен сътрудници. Не пропускайте да извлечете изгода за себе си. Професионалният триумф няма да ви изостави. Не позволявайте да ви владеят страстите, в случай че желаете да получите справедливо самопризнание. Пазете се от въздействието на ваши близки, които желаят непременно да ви подбуден към нови запознанства. Не утвърждават интимната ви връзка. Опитите им да ви обвържат с нежелателен от вас сътрудник ви депресират.

БЛИЗНАЦИ

Можете да подобрите финансовото си състояние, освен това ненадейно със задания, които ще приемете и завършите до края на деня. Възможен е спор с управлението поради нервност и демонстрация на прищявки от ваша страна. Не се противопоставяйте. Не изяснявайте връзките си. В диалозите с обичаните ви хора не би трябвало да се прокрадват и най-малките подозрения за невярност. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете какъв брой сте всеотдайни в възприятията си и си доставете незабравими полови наслаждения.

РАК

Промените ви разрешават да завършите от дълго време стартирани задания в този ден и да извършите крачка към новите. Във ваша изгода е да развиете взаимен бизнес с познати настоятелен сътрудници. Необходимо ви е усамотение и концентриране върху разрешаването на служебните ви проблеми. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова сантиментална връзка. Не си позволявайте полови забежки отвън фамилията, тъй като вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ЛЪВ

Ще се сблъсквате с компликации, които сте провокирали сами. Засиленият блян към веществен триумф ви печели враждебно отношение и проблеми в общуването. Не отхвърляйте да обмислите направените ви печелившите настоятелен оферти, без да давате отговор в този ден, тъй като сте напълно подвластни на страстта си. В персоналният живот може да настъпи изстудяване на възприятията,  заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта. Имате опция да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

ДЕВА

Може да се отдадете на занимания с търговия, която ще ви донесе триумф, изключително в случай че имате магазини, само че се постарайте стоките ви да са качествени, а питателните артикули - пресни.  Преодоляването на компликациите работи във ваша изгода. Избегнете финансовите загуби. Стабилизирайте позициите си свързани с набелязаните професионални цели. Ревността ви е надхвърлила разрешените граници и ви пречи да прецените вярно възприятията си. Не сте единствените, които се отдават на полови преживявания със инцидентни сътрудници, само че през днешния ден те ви подсигуряват инфекции и заболявания.

ВЕЗНИ

Конфликтът с началниците ви е подбуден за следващ път от вашето противоречие със служебното ви състояние. Засилва се желанието ви да се противопоставяте на всички към вас, даже и на хората, които ви поддържат. Ще усетите прилив на сили. Постъпките ви няма да са добре преценени, в случай че сте прибързани. Влюбени сте, само че и сте неуверени в възприятията си. Отново рискувате да изневерите, с цел да изпитате силата им, само че ще си навредите, благи дами. Ако изневярата се състои единствено в обяд или вечеря, не е съдбовно, само че не си позволявайте полов контакт.

СКОРПИОН

Отново сте напрегнати и склонни към заяждане в този ден. Избягвайте новите запознанства. Неочаквани обрати могат да трансформират проектите ви за деня, за което не трябва да съжалявате. Подгответе се деликатно, в случай че ви следва осъществяване на настоятелен диалози. Можете да се справите ослепително. Очаквайте нови запознанства и непредвидени и незабравими сантиментални завършения. Семейните дами да не изневеряват. Желанието за полови наслаждения с различен сътрудник е мотив за неразрешими проблеми с брачния сътрудник.

СТРЕЛЕЦ

Деловите оферти, които обсъждате ще завършат с сключване на преференциални контракти през идната седмица. Не надценявайте силите си, с цел да задържите триумфът на ваша страна. На работното място се вглъбете в работата си, с цел да се справите сполучливо с всичко, което сте си сложили за цел. В интимните връзки се радвате на приятни преживявания. Не допускайте ревнивост или интриги да съсипят хармонията посред ви. Въпреки, че сте изтощени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

КОЗИРОГ

Грешките на работното ви място, завистта на сътрудниците ви и непредвидени трудности, ще пречат на ползотворната ви работа. Избягвайте изясняване на връзките. Възможно е утежняване на финансовото ви положение. Не допускайте проблеми на работното си място поради неналичието на такт към сътрудниците ви. Не споделяйте с близките любовта си, с цел да не изживеете отчаяние поради опитите на неприятели да блокират персоналния ви живот. Не пропускайте да докажете на обичания си, че половият ви живот е наслаждение за вас. 

ВОДОЛЕЙ

Обмислите добре новите хрумвания, които ви оферират, с цел да си спестите провали и загуби. Преценете дали да ги подкрепите. Не се колебайте, в случай че е във ваша изгода,  да измененията проектите си. Споделяйте и разказвайте единствено най-необходимото, в случай че няма по какъв начин да го премълчите. На работното място сте спокойни и уверени. Денят е удобен за вас, скъпи дами. Съдбата им дава обещание нови сантиментални запознанства. Опитайте се да изгладите връзките си с обичаните си хора, изключително в случай че нощес сте получили отвод за полови удоволствия. 

РИБИ

Днес ви следва сполучлив ден, изключително в случай че сте заети в интелектуалната сфера. Всичко стартирано ви носи изгода и доходи, а също и самопризнание. Вашата наивност и податливостта ви на въздействие биха били причина да отстъпите от правилата си и да неуспехите професионалните си проекти. Ако сте решили да сключвате брак по сметка, през днешния ден можете да срещнете подобаващия сътрудник. Помислете си дали това е мечтаното от вас благополучие. За да сте сигурни, че ще впечатлите половите си сътрудници, се съобразявайте с желанията им в леглото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР