Дневен хороскоп за 20.11, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 20.11, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Една зодия трябва да се пази от прибързани действия

 Дневен хороскоп за 20.11, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Предстои ви ден допускащ стабилизация. Всичко, което предприемате, би трябвало да е  разумно. Подхождайте реалистично към действителността към вас, с цел да си спестите неуспехите. Не подценявайте нормалните си служебни отговорности поради срещи и диалози, които не са свързани с работата ви. Не са изключени проблеми в персоналния ви живот. Нежеланието на сътрудниците ви да одобряват вашите визии ви работи потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от полови удоволствия, само че виновността е във вашето държание. 

ТЕЛЕЦ

На работното място ще ви възложат задания, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали инструкции и този факт ви затруднява в допълнение. Тактът и търпението са ви от изгода. Завършете до края на деня започнатото и отложете значимите диалози за следобяд. Вечерта се усамотете и анализирайте постигнатото. В персоналния живот не са изключени проблеми поради неналичието на естетика в връзките ви. Депресирани сте от неспособност да постигнете синхрон в интимните мигове, без значение дали сте фамилни или необвързани. Явно не сте с подобаващите половинки.

БЛИЗНАЦИ

Разчитайте напълно на съобразителността си и на опцията да намерите ексцентрични способи за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови триумфи. Нежеланието ви да деянията схващане към предлагането на сътрудниците си и да измененията методът си на работа е във ваша щета. Запознанствата през днешния ден преценявайте вярно, с цел да не се окажете хлътнали в усеща към несъответствуващ сътрудник, а когато го осъзнаете, да е късно или невероятно вашето отдалечаване. Семейните да не мъстят на половинката си с невярност и секс с непознати сътрудници. 

РАК

Ще ви е мъчно да се примирите с обидните думи, изречени от ваш сътрудник. Не сте подготвени да простите и по тази причина споровете с управлението и сътрудниците ви са действителна заплаха, която може да ви навреди. Деловите диалози са несполучливи. Отложете ги. Нереалността на проектите може да докара до финансови загуби. Склонни сте да вините половинката си за неналичието на естетика в връзките ви, макар че вашата отмалялост е от голяма важност. Сексуалният ви живот изисква усърдие и от двете страни и взаимно схващане за желанията ви в интимните мигове. 

ЛЪВ

Не допускайте неуспех, откакто сте пожънали нечуван триумф предходния ден. Успехът си гарантирате, в случай че сменяте тактиката си съгласно събитията. Изпълнявайте директните си отговорности на работното място. Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на фамилни проблеми и работата ви да изостане. Несемейните могат да реализират доста позитивни промени в персоналния си живот и да основат постоянна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения преди да сте ревизирали възприятията си и тези на индивида до вас. 

ДЕВА

Стараете се да поддържате връзка с разнообразни хора, като че ли търсите нова среда. Завършете всички стартирани занимания и обмислете новите. Не се разсейвайте, с цел да не загубите на вятъра времето си. Не очаквайте вест за парите, които към този момент се надявате да получите. Ще закъснеят с няколко дни. Бъдете внимателни при настоятелен диалози и срещи. Разрешете проблемите, зародили сред вас и интимната ви половинка със спокоен звук. Превишили сте правата си и претенциите си и в този момент се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на полови удоволствия, откакто чудесно знаете къде сте сбъркали. 

ВЕЗНИ

Преди да се доверявате на поднесената ви информация, я проверете персонално. Днес се пазете от прибързани дейности. Конфликтите са поради промени на работното място, които не желаете да обсъдите. Очаквайте да получите уведомление за доходи, които ще ви зарадват тъй като идват в точния момент. Деловите срещи са сполучливи. В персоналния ви живот не са изключени проблеми поради дадени от вас обещания, които няма по какъв начин да извършите бързо. Ваши родственици по този начин ще ви ядосат, че сте подготвени да излезете и да нощувате при другари, отказвайки се от половите удоволствия. 

СКОРПИОН

В този ден сте в положително въодушевление, което не е знак, че би трябвало да сте услужливи за мързеливите си сътрудници, които няма да ви благодарят. Не проявявайте експанзия и не показвайте неспокойствие без причина. Звездите ви поддържат във всички инициативи. Не пропускайте положителните благоприятни условия, които ви подарява Съдбата. В персоналните ви връзки към момента тлее неугаснала жарава, която може да подпали още веднъж огъня на яростта ненадейно и необратимо. Отдалечили сте от себе си обичаните си хора и в случай че не стане знамение ще си стоите осъдени без секс. 

СТРЕЛЕЦ

Дори и в случай че сте възнамерявали посещение не ви предлагам да пътувате. Бъдете внимателни към новите си познати. На работното място се предпазвайте от неточности. Страдате поради невъзможността ви да оцените действително характерите на хората, с които се срещате. Не създавайте причина за скандал с ваш инатлив сътрудник. Не пропускайте да се приберете  навреме вкъщи, тъй като сте поканени на вечеря във ваши родственици. Не се мръщете, а отидете в положително въодушевление. След като се приберете се отдайте на интимни диалози и полови наслаждения с обичаните си.  

КОЗИРОГ

Трудностите, които не сте очаквали ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да измененията желанията си, с цел да се справите със отговорностите си. Разговорите за финансова поддръжка ще бъдат задоволени, само че забравете за начинанията. Стабилизирайте постигнатото от началото на годината. В персоналните ви връзки има над какво да поработите. Създали сте причина за скандал, който ще избухне ненадейно по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще би трябвало да забравите за интимните мигове и половите удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се поддавайте на претенции за промени, които не сте планували. По-добре изчакайте и обмислете всички свои хрумвания в елементи. Склонни сте към спорове. Пътуванията реализирайте с публичния превоз. Трудности няма да липсват, тъй като сте склонни да се откажете от работата си. След като се приберете от работа си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден в приятната компания на вашите близки. Ако не сте фамилни отидете при другари или ги поканете в дома си. Сексуалните удоволствия ще ви оказват помощ да се заредите със сили. 

РИБИ

Не е изключен спор с управлението и експанзия от страна на непознати хора, озовали се инцидентно във вашето обграждане или пък на работното ви място. Разсеяност може да докара до финансови загуби. Не се опитвайте да завършите дилемите си за по-кратко от избраното време. Възможни са неточности, които мъчно ще поправите. Бъдете изключително деликатни в връзките с околните си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте изтощени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, в случай че отложите половите мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР