Дневен хороскоп за 13.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПрибързаността ви

...
Дневен хороскоп за 13.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПрибързаността ви
Коментари Харесай

Една зодия се чувства прекрасно, но това ще се промени скоро

 Дневен хороскоп за 13.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Прибързаността ви ще докара до неуспехи в диалозите, свързани с пари. Не стройте фантастични кули от фантазии и илюзорни картини и не градете нереални проекти, които са неизпълними, губещи времето ви и без финансово покритие. Слезте на земята. Оценката ви би трябвало да е действителна и да не скрива проблемите и грешките. Бъдете деликатни. Не забравяйте, че основаната естетика в фамилията ви е гаранция за положителното ви самочувствие в този ден. Не изневерявайте, в случай че сте щастливи в брака. 

ТЕЛЕЦ

Проведете плануваните настоятелен диалози, даже и в случай че времето ви е по-малко от плануваното. Бъдете толерантни към непознатото мнение и изслушвайте събеседника си. Ако се постанова да обсъждате документи свързани с финанси или покупка на парцели, направете го в наличието на юрист и нотариус. Възможни са затруднения в персоналния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова сантиментална връзка. Не си позволявайте полови забежки отвън фамилията, тъй като ще съжалите.

БЛИЗНАЦИ

До обед се чувствате прелестно и сте дейни. Отхвърляте дилемите си с лекост. Следобед ще ви изнервят неприятни вести, които ще скапват настроението ви, до момента в който поправите грешките, позволени от наши подчинени. Пригответе се за проблеми свързани с промени в работата. Конфликтът с управлението е неминуем. Отдалечили сте се напълно на интимния си сътрудник, само че възприятията ви не са споделени по този начин, както очаквате. По-добре се разделете и тръгнете в нова посока. 

РАК

Бъдете деликатни, разсъдливи и въздържани, с цел да избегнете споровете. Отложете    разрешаването на противоречиви въпроси и правосъдни каузи, както и изясняването на връзки. Не са изключени непредвидени  разходи и финансови загуби. Ако имате запознанства, свързани с персоналния ви живот, предпазливостта е наложителна, тъй като рискувате да се обвържете с несъответствуващ сътрудник. Знаете, че сексът ви доставя наслаждение, единствено в случай че сте подготвени да се съобразите с желанието на интимния си сътрудник.

ЛЪВ

Заемете се с рутинните си отговорности. Разсеяни сте. Предпазвайте се от неточности, които ще навредят и на сътрудниците ви. Не спорете с тях и не доказвайте правотата си. Денят не разрешава вложения, в случай че не сте планували средствата от дълго време и се постанова да взимате заем. Възможни са затруднения с околните ви хора, поради неспособност да дадете израз на същинските си усеща. Интимният ви сътрудник се усеща засегнат. Направете крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичаните си.

ДЕВА

Радвате се на мира на работното си място. Ще ви се отдаде опция да откриете нови професионални сфери за изява, свързани с вашето обучение. Прибързаността може да е мотив за неуспех на замисленото в професионален проект и да докара до загуби, в случай че действате инатливо-импулсивно. Влюбени сте, само че не знаете по какъв начин да спечелите обекта на възприятията си. Несемейните да чакат предложение за брак. Сексът ще ви зареди с положително въодушевление, единствено в случай че сте сигурни в възприятията си.

ВЕЗНИ

Очакват ви неприятни вести, които ще скапват положителното ви въодушевление и ще занижат самочувствието ви, само че краткотрайно.  Анализирайте дейностите си и преценявайте думите си. Деловите диалози са сполучливи. Не прекъсвайте събеседниците си. Няма да ви липсват и запознанства - настоятелен и персонални. Интимните ви сътрудници се усещат мощно привлечени от вас и желаят по-сериозни връзки. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте правилни и откровени в възприятията си, ви чакат незабравими интимни преживявания. 

СКОРПИОН

Денят е добър за равносметка на постигнатото и ще ви помогне да обмислите и планирате дилемите си до края на месеца. Трудностите ще преодолявате с лекост. От значение за триумфа ви е да анализирате събитията и да сте избрали вярно държание по отношение на хората към вас. Пазете се от проблеми в персоналния живот. Обърнете внимание на околните си през днешния ден. Контролирайте страстите си. Отношенията с интимния ви сътрудник не са доста положителни, по тази причина е добре да контролирате страстите си.

СТРЕЛЕЦ

До обед сте дейни до скука. Колегите ви са впечатлени и малко ви завиждат. За страдание следобяд ви чакат разочарования поради нечия неучтивост, които ще провалят и желанието ви да си почивате. Предпазвайте се от пропуски и неточности, поради неналичието на вярна оценка на хората, с които поддържате връзка. Жените    родени в знака изживяват сантиментална обич. Сексуалните ви връзки са хармонични, чувствате се щастливи. Сексът с обичаните ви хора отстранява напрежението и умората. 

КОЗИРОГ

Денят ви подарява успокоение и ускорява вашата убеденост в знанията и уменията ви. Зареждате се с нови сили и интензивност на работното място. Изчаквайте търпеливо преди да вземете значими решения. Очаквайте развиване в материалните ви проекти. От вас зависи дали ще изживеете позитивни или негативни промени. Несемейните дами за следващ път ще изживеят забавна и запаметяваща се сантиментална среща. Вечерта си създайте приятна конюнктура, усамотете се с обичаните си хора.

ВОДОЛЕЙ

Блестите в най-хубавата си светлина, в случай че не проявявате доверчивост и не позволявате да ви употребяват. Денят е съвършен за разискване на опцията да започнете частен бизнес и за обзор на финансови документи, които следва да подавате. Днес ви предстоят срещи с хора, които ще ви зарадват с похвали, само че за да извлекат някаква изгода. Важните диалози, целящи изясняване на връзките, поради роднинска интервенция, по-добре отложете. Днес не ви е ден и рискувате да задълбочите проблемите. 

РИБИ

От сутринта сте заредени с оптимизъм. Усещането за сигурност се ускорява и ви прави щастливи. Не се съмнявайте в искреността на сътрудниците си. Новите запознанства са сполучливи. Всички настоятелен сътрудници ви възприемат в удобна светлина. В материално отношение също се радвате на триумфи. Ще се разкъсвате сред информация, която не сте ревизирали, злословия и интриги, стигнали до вас, ревнивост и подозрения. По-добре поговорете непосредствено с колегата си и изяснете всички недоразумения на мига.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР