Дневен хороскоп за 11.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЖънете успехи

...
Дневен хороскоп за 11.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЖънете успехи
Коментари Харесай

Една зодия да се пази от запознанства днес

 Дневен хороскоп за 11.08.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Жънете триумфи в материално отношение. Ако сте избягвали неправилните дейности, ще получите значима информация и ще съумеете да си извършите правилните заключения. Всичките ви професионални хрумвания ще бъдат подкрепени от сътрудниците ви, в случай че ги поднесете умерено и без опит да наложите мнението си. Не се опитвайте да си купувате обич, тъй като не след дълго ще се почувствате нещастни, в случай че сте се влюбили същински и ви отхвърлен. Не постоянно сексът е метод да се домогнете до възприятията на някого. Не разчитайте, че непредвидената бременност ще ви обвърже за цялостен живот. 

ТЕЛЕЦ

Емоцията още веднъж блокира възможностите ви за триумф, в случай че не съумеете да я овладеете. Търпението и желанието за взаимни отстъпки са във ваша изгода, с цел да преодолеете проблемите си на работното място. Въздържайте се от взимане на значими решения и дейни дейности свързани с професионалната ви реализация. Не се опитвайте да налагате на обичания си правила на държание и не ревнувайте. Ще се разделите ненадейно и мъчително, в случай че не се сключили брак и ще страдате по ваша виновност. Ако сте фамилни също бъдете деликатни и виновни.

БЛИЗНАЦИ

Днес бъдете деликатни при диалози с клиенти или настоятелен сътрудници, в случай че работите в региона на банковото дело и финансите и ви задават провокативни въпроси. Партньорските връзки са дейни. Ще се стремите към ред и деловитост. Деловите диалози също са сполучливи. Не прекъсвайте събеседниците си. В фамилията създайте естетика и съгласие. Не наранявайте обичания си с непрекъснатите си искания. За да се чувствате добре в леглото и сексът да ви достави приятност, би трябвало да сте подготвени за него и двамата.

РАК

Животът ви в този ден се развива друго от визиите ви и проектите, които имахте. Бъдете деликатни в връзките с деловите си сътрудници. Не проявявайте непотребни упоритости, изключително в случай че нямате нужните умения. Вашата въздържаност и тактично разбиране на мнението на сътрудниците ви ще бъдат оценени. Очаквайте приятни вести. Няма по какъв начин да сте щастливи, откакто сте на път да се разделите с обичания си, сътрудник или брачен партньор, скъпи дами. Прекалили сте с професионалната си претовареност и той отхвърля да ви елементарни непрекъснатите отсъствия от вкъщи.

ЛЪВ

Пазете се от запознанства, които не ви харесват от пръв взор. Интуицията ще ви защищити от провали на работното място, поради доверяване на несъответствуващи сътрудници или на непознати хора, които през днешния ден ненадейно ви показват. Не уговаряйте значими срещи. Не е желателно да пътувате, тъй като сте разсеяни. Може да сключите брак в този ден, в случай че задачата ви е единствено да подпишете, а в случай че планирате църковен денят е идеалният. След работа ви се желае да се отдадете на сантиментални срещи, само че чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили. 

ДЕВА

До обяд бъдете дейни, с цел да постигнете триумф. Находчивостта ви и вярната оценка на ставащото ще ви разрешат да подобрите финансовото си положение. Напрежението ви пречи да запазите успокоение, само че би трябвало да го постигнете непременно. Гарантирайте си триумф като уговорите делово съдействие. Може и да сте преуморени, само че не пропускайте да зарадвате с вниманието си вашия обичан и да се отдадете на възприятията си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с готовност за живот, само че в този ден ще са още по-незабравими. 

ВЕЗНИ

Денят разрешава да реализирате с триумф желанията си в професионален проект. Идеален е и за нови срещи и непредвиден, само че потребни настоятелен запознанства. Предупреждавам ви за непредвидени разноски. Стремежът ви към ред и уместност ще ви оказват помощ да избегнете недоразуменията, провокирани от страстта. Следобед се пазете от интриги или клюкари, които желаят да потвърдят, че мамите интимния си сътрудник. Вечерта си създайте сантиментална конюнктура, поговорете искрено за случилото се и се отдайте на полови преживявания.

СКОРПИОН

Придвижвате се постепенно нагоре по професионалната стълбица макар напрегнатия работен ден. Не рискувайте и запазете успокоение, колкото и да не одобрявате ставащото към вас. При настоятелен срещи бъдете извънредно тактични. Следобед настроението ви се усъвършенства и ще ви помогне да постигнете задачата си на работното място. Възможни са проблеми в фамилията и подиуми на ревнивост. Партньорът ви е отвън себе си, поради вашето държание и неявяване. Романтичната вечеря и неочакван подарък може и да ви сдобрят след разправията и да завършат с интимни удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

В този ден ви следва разрешаване на неотложни настоятелен проблеми. Справете се с тях преди обед. Очаквайте положителни доходи. Много от вас ще получат хонорарите си, които ще ви оказват помощ да си дадете отмора. Пазете се от крайни страсти, подбудени от нечия заплеснатост, с цел да не ви попречат на работата. Въпреки компликациите в фамилията сте чаровни и привлекателни. На несемейните дами Съдбата за следващ път сервира късмет за сантиментално запознанство, само че не ги поучавам да бързат със половите удоволствия, до момента в който не се опознаят. 

КОЗИРОГ  

Напрежението, в случай че не го овладеете през днешния ден сутринта, може най-неочаквано да отклони триумфа от пътя ви. Не планирайте значими настоятелен срещи, изключително в случай че разискване капиталови планове и не влизайте в спор с никого на вашето работно място. Непредвидени компликации ще доведат до спорове с вашите сътрудници, в случай че не премълчавате. Вечерта очаквайте подиуми на ревнивост. Причината е вашето държание, дало мотив за подозрения в възприятията ви. Отново сте лишени от опцията да изживеете полови удоволствия, само че сте си отговорни сами. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете  внимателни и внимателни. Избягвайте непотребните диалози, тъй като не водят до потребни резултати, а до нервност и бъдещи проблеми поради нечие наранено самочувствие, само че и във ваша щета. Имате доста неотложни задания, които би трябвало да приключите още в деня. Стабилното ви отношение и цялостната централизация работят във ваша изгода. Имате опция да сте с околните си и да им докажете възприятията си. Не оставяйте без внимание обичания си. Не му отхвърляйте половите преживявания, естествено в случай че и вие изпитвате полово предпочитание. Не проявявайте чувствителността си. 

РИБИ

Заредени сте със сили и мислите за бъдещата си реализация. Във ваша изгода е да търсите нова, забавна сфера на активност. Не планирайте пътувания, с цел да не се окажат неуспех или пък свързани с излишно високи разноски. Обмислете дали да извършите преференциално инвестиране с поддръжката на тествани настоятелен сътрудници. Днес можете да дадете израз на възприятията, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, в случай че желаете да разберете дали са споделени. След сантименталната вечеря се отдайте на мечтани полови удоволствия, само че не и в случай че към момента не сте опознали колегата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР