Дневен хороскоп за 09.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОбщувате

...
Дневен хороскоп за 09.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОбщувате
Коментари Харесай

Денят ни поднася изненади

Дневен хороскоп за 09.12.2022 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Общувате с лекост в този ден. Не пропускайте да създадете нови другарства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте, в случай че се постанова да работите. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задания, няма да са ви от изгода, тъй като поради умората ще стартират пропуските. Направете нужните промени в подредбата на дома си, само че не без да сте ги разискали. Говорете с околните си по какъв начин тъкмо да го сторите и в случай че се постанова купете нови мебели. Вечерта с положително въодушевление се отдайте на интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

Запознанства и бъдещите връзки с вашите нови познати ще се окажат потребни и ще ви донесат непредвидена бъдеща облага. Въпреки това бъдете внимателни към новите оферти и не проявявайте прекомерна самонадеяност, че на мига би трябвало да ги приемете. Ако работите се справяте сами със служебните си задания. Не прехвърляйте част от тях на вашите сътрудници. Не пропускайте почивката  още от довечера, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичаните си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози и полови удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

И в този ден ще съумеете да се справите с компликациите, които ще зародят ненадейно, постоянно по виновност на околните ви или на ваши сътрудници. Ако сте на управителна позиция избягвайте рецензията, с цел да не ви изоставен вашите подчинени. Запазете успокоение и бъдете умерени в държанието си, с цел да не разочаровате хората от деловото си обграждане. Стабилизирайте връзките с околните си, почивния ден разрешава да го сторите с лекост. Не нарушавайте хармонията в дома си поради изтощеност и дебелоглав. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и полови удоволствия. 

РАК

Непланирани промени, свързани с иден финансов триумф объркват проектите ви, само че жертвата си коства. Не разчитайте на помощ в профил. Не позволявайте да ви убедят да си останете вкъщи и да ви отклонят от значимите настоятелен диалози, които е във ваша изгода да проведете в този ден. Намерете най-безболезнения метод, с цел да наложите мнението си в фамилията. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. Поговорете без експанзия и се пробвайте да помогнете. 

ЛЪВ

Стабилността ви ще изиграе значима роля за хармонизиране на връзките с вашите близки. Ако се постанова поработете няколко часа до вечерята върху служебните си задания. Не давайте обещания, в случай че няма да ги извършите. При нужда бъдете компромисни, тъй като по този начин ще съхраните положителния звук на работното място. След обяд ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години само че ви идват на посетители. Не се тормозете от появяването им,  не бъдете прекомерно гостоприемни, тъй като не идват в дома ви с положителни планове. 

ДЕВА

Нежеланието ви да се съобразите с проектите на вашите близки и с мнението им, ще изнервят ситуацията в дома ви. Спешни задания ви зоват на работно място. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите сътрудници да ви убеждават в техния триумф. Предпазвайте се от недомислени финансови разноски и загуби. От вас зависи да се организирате и да пътувате. Създайте си позитивни страсти с вашите близки или с интимната половинка. Вечерта бъдете благи и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения. 

ВЕЗНИ

Ако сте възнамерявали пътешестване с вашите близки, по-добре го отложете, с цел да не изостанете със служебните си отговорности. В рамките на деня отхвърлете дилемите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от неточности, които може да допуснете в бързината. Не канете посетители, даже и другари, с които имате постоянно защо да си говорите, в случай че фамилията ви желае вечерта да си почивате и да не поддържате връзка с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

СКОРПИОН

Съветът ми е да не се захващайте с нови задания. Постарайте се още през днешния ден да поправите грешките си, без да действате безогледно и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и денем и вечерта нямате опция за пълноценна отмора, само че не търсете непрестанно отговорни към себе си. Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка, с цел да не се окажат в един миг без тяхната поддръжка. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за дискотека, тъй като може да срещнат своята половинка. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви сервира изненади. Пригответе се за компликации, изключително на работното място. Финансовото ви състояние може да се утежни, в случай че се оставите да ви излъгват със незабавно присъединяване в капиталови планове. Денят не разрешава да подписвате документи. Не проявявайте доверчивост, която ще ви коства съществени проблеми. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, в случай че сте фамилните или обвързани. Новите завоевания няма да ви донесат предстоящото благополучие, само че може да ви разочароват.

КОЗИРОГ

Обмислете следващото ново начало, обещаващо ви доходи през месеца. Внимателно започнете подготовката през днешния ден, макар че ще има закъснение и триумфа ще бъде с вас. Разсеяност ви при диалозите с вашите сътрудници може да е причина за финансови загуби.  Допуснете ли ги мъчно ще ги възстановите и отговорните ще сте вие. Следобед в този ден се обрисуват разправии с околните ви поради непрекъснатата ви претовареност, макар че сте дали обещание да сте повече вкъщи през целия месец. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ

Налага се да проведете настоятелен диалози, които ще ви проправят пътя към триумфа, само че няма да от е най-леките и може да ви изнервят. Запазете успокоение. Вашето усърдието ще подтикне сътрудниците ви да ви поддържат. Не отхвърляйте помощта им. Бъдете правилни към тях и също им помогнете, в случай че ви помолят. Няма желание да си дадете отмора и през днешния ден и на плануваните приятни занимания, тъй като работите по значими планове. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а също и от самотата в почивните дни.

РИБИ

Денят не ви разрешава инициативи, само че можете да завършите започнатите и изостанали задания, за които не се изисква доста време. Помислете си за бъдеща смяна на работата или за опциите за спомагателен бизнес. Вечерта отидете на посетители с вашите близки. Въпреки опцията за доходи търговците празнично може да претърпят загуби поради обири, в случай че не са деликатни. Избягвайте запознанствата. И през днешния ден не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР