Дневен хороскоп за 01.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЩе получите

...
Дневен хороскоп за 01.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНЩе получите
Коментари Харесай

Женски инат обзема мъжете от една зодия днес

 Дневен хороскоп за 01.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Ще получите непредвидена, само че значима поддръжка от авторитетни познати. Не е във ваша изгода да сте прибързани, макар голямото ви прелъщение да изпреварите времето. Жънете впечатляващи триумфи в професионалният живот. Направете действителна оценка на опциите си, в случай че желаете да осъществите сполучливо бъдещите си проекти. Вечерта бъдете измежду фамилията си и с брачния си сътрудник. Не канете посетители, с цел да не изнервите ситуацията. Не пропускайте интимните диалози и половите наслаждения. 

ТЕЛЕЦ

Запознанствата ви може да не са подобаващите, по тази причина не споделяйте проектите си с непознати хора. След време ще съжалявате, че сте се доверили. Не е във ваша изгода да противоречите на сътрудниците си. Не допускайте въздействието на нападателни и настойчиви наставници, тъй като мъчно ще се откъснете тях, с цел да си извоювате автономия. В фамилията ви се разгаря препирня поради следващото ви забавяне. Не се опитвайте да измисляте опрощение. Ако не се приберете в точния момент се откажете от вярата за полови удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете рационални. Не е належащо да давате пари на някой, спрял ви на улицата, или да харчите на обяд за инцидентни хора, прилепили се за вас, с цел да ви употребяват. Задълбочете се в дилемите си на работното място, с цел да не станете причина за служебни проблеми. Неуспехите ви изнервят и ви пречат да постигнете задачите си за деня. Не проявявайте лековерие. Нямате желание да се извините на интимния си сътрудник, даже и в случай че вие сте повода за неразбирателството посред ви. Сексуалните ви връзки са в рецесия, която ще продължи толкоз дълго, колкото ще проявявате женския си дебелоглав. 

РАК 

Заемете с ежедневните си служебни отговорности. Не са желателни прекомерно дейни дейности от ваша страна, в случай че усещате липса на подготвеност, в противен случай, бъдете откровени, в случай че ви е нужна помощ. Емоцията е водеща и може да докара до проблеми в връзките ви, в случай че не я овладеете. Запазете успокоение, което е гаранция и за положителното ви въодушевление. В персоналните връзки проблемите са поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото неявяване от вкъщи, за което нямате опрощение. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си принудително, можете да избегнете лишаването от полови мигове. 

ЛЪВ

 

Въпреки компликациите по пътя си сте в професионален напредък. Успехът е с вас, в случай че разчитате единствено на себе си и не се надявате на помощ от страни, която може да се окаже подвеждаща или хората, на които разчитате, да ви навредят. Съветвам ви откакто завършите дилемите си да се отдадете на отмора. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта. Отново сте обзети от подозрение дали сте задоволително привързани към интимния си сътрудник или би трябвало да се разделите. След като имате подозрения в възприятията си е по-добре да си дадете краткотрайна отмора и да се откажете от секса. 

ДЕВА

Приходите ви ще дойдат, в случай че сте дейни и виновни и не сте прибързани. Трудностите са инцидентни и не заслужават вниманието и терзанията ви. Въпреки тях сте в положение да се справите бързо със служебните си отговорности. Бъдете уверени в качествата и знанията си. Не разчитайте на помощ, поради завистта на сътрудниците ви, които чакат да се неуспехите. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради нежеланието им да схванат терзанията ви. Сексуалните ви връзки още веднъж се възвръщат. 

ВЕЗНИ

Бъдете виновни и деликатни. Не тръгвайте на път, в случай че сте заредени с експанзия, подтикваща ви да шофирате с висока скорост. Вредата е и за вас и за близките Планирайте дейностите си, свързани с постигането на новите ви професионални проекти. Въпреки компликациите ще се справите със дилемите си на работното място. Вечерта забравете за професионалните си отговорности и се отдайте на развлечения. Отидете на посетители или на ресторант с вашите сътрудници и фамилията си. След вечеря се отдайте на незабравими полови удоволствия. Ако нямате до себе си обичан, по-добре не рискувайте с фамилиарност със инцидентни сътрудници, единствено тъй като не желаете да сте сами. 

СКОРПИОН

Не отхвърляйте предложенията за спомагателна работа, в случай че имате знанията и силите да я завършите в границите на този ден. Ще ви изненада вест обвързвана с ненадейно високи финансови приходи. Не давайте заеми, тъй като настояванията на сътрудници и другари ви не са недобронамерени. Отговорността към постъпките ви е наложителна. Бъдете внимателни, изключително в случай че се постанова да поправяте покривните структури в дома си и вие, чисто по женски желаете да сте потребни! Приемете, че това е работа на колегата ви. Вечерта прекарайте измежду фамилията си. Пригответе вкусна вечеря. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

СТРЕЛЕЦ  

Не допускайте загуба на пари поради недомислени и рисковани вложения, за които сте подготвени да дадете единодушие. Трудно ще възстановите финансовата си непоклатимост. Изнервени сте, а страстта пречи на опцията да си наложите успокоение. Не се доверявайте на хора, които целят да се заемете с реализиране на техни планове. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си сътрудник, а в случай че имат постоянна интимна връзка да не прекаляват с ревността си. Несемейните да чакат сантиментална среща и полови удоволствия. 

КОЗИРОГ

Рискувате да развалите връзките с сътрудниците си, по тази причина ви поучавам да не бързате с начинанията. По-добре ги послушайте и поставете началото им към обед. Безпощадни сте към подчинените си, само че с право, откакто умишлено ви пречат да завършите плануваната работа за месеца. Вашите мисли и хрумвания ще доближат до другите хора без особени старания от ваша страна. Влюбени сте и се чудите дали ще е вярно през днешния ден да споделите възприятията си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропущат миговете за себе си и да се отдадат на полови наслаждения. 

ВОДОЛЕЙ

Начинанията са сполучливи. Изпълнени сте с готовност да покровителствате близките, само че не прекалявайте, с цел да не се окажете в центъра на спор. Прибързаността ви на работното място е неразрешена. Колегите ви ценят вашите благоприятни условия и познания, само че е добре и вие да им докажете, че цените техните, с цел да не се почувстват използвани и забравени. Предпазвайте се от утежняване на връзките с околните си. Чувствате се неразбрани, тъй като не са подготвени да одобряват, че са нужни свободни средства за ремонта, които желаят да извършите. Помислете дали не сте позволили някоя неточност, с която сте принудили интимния си сътрудник да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

РИБИ

Няма да ви липсват запознанства. Преценете ги добре, тъй като сред хората, с които се срещате са ваши бъдещи настоятелен сътрудници. Избягвайте разправиите на обществени места, с цел да си спестите грубото отношение и физическа кавга от страна на непознати хора, които, без да знаят защо сте се ядосали, няма да защитят вас, а отговорните. Овладейте страстта! В фамилията назрява спор обвързван с децата ви, които настойчиво отхвърлят да ви се подчинят и се срещат с несъответствуващи другари. Обърнете им внимание и със успокоение разрешете проблемите, които ви тормозят. Любовните ви връзки са в рецесия, в случай че сте към момента не сте фамилни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР