Днешното заседание на депутатите от 49-тото Народно събрание започна с

...
Днешното заседание на депутатите от 49-тото Народно събрание започна с
Коментари Харесай

Радостин Василев пред SafeNews: Този парламент стартира опитомен, унизен и изключително жалък

Днешното съвещание на депутатите от 49-тото Народно заседание стартира с рецензия от страна на Радостин Василев, който настоя да се прегледа настояването за имунитет на лидерa на ГЕРБ Бойко Борисов и попита за какво тази точка липсва от дневния ред.

Пред камерата на SafeNews той съобщи, че съгласно него е извънредно значимо да бъде прегледан имунитета на Борисов.

„ Паралелно с моето предложение разясних и огромного предпочитание на Движение за права и свободи господин Пеевски да стане член на комисията по конституционни въпроси. Те реалокираха в стратегия тази точка. Това провокира бурно отвращение, тъй като аз смятам, че е доста значимо имунитетът на Борисов да бъде прегледан, а не да бъде овладяна прокуратурата и правосъдната система и тогава той да бъде изпран “, изясни Василев пред SafeNews.

„ Явно извършва това, което си говорихме в записите “, добави той и съобщи, че присъединяване на Пеевски в парламентарната в комисията е „ предизвикателство към парламентарната репубрика “.

„ Човек, който е упрекнат по „ Магнитски “, да прави новата конституция на България е тъпо и срамно. Този парламент започва питомен, потиснат и извънредно презрян “, безапелационен бе той.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР