Днешният депутат от БСП Георги Свиленски заедно с останалите членове

...
Днешният депутат от БСП Георги Свиленски заедно с останалите членове
Коментари Харесай

Всички Гледат Деси Радева, Но Сега Изсипаха Скандални Разкрития За Тъмното Минало На Бившия Й Мъж! Това Не Трябваше Да Лъсва!

Днешният народен представител от Българска социалистическа партия Георги Свиленски дружно с останалите членове на директорския ръб, на който бил член станал обвиняем за далавери, занемареност и корупция. По време на хода на делото ставало дума за 2 милиона лв.. Заседанията, на което вървели до началото на предходната година. Всичко обаче приключило с опрощение на обвинените.

Най-големият скандал към това дело обаче е през 2014 година. По времето до момента в който президентшата и депутата към момента са се водели семейство. Свиленски отново е бил народен представител, единствено, че от 43 парламент. Главният прокурор тогава му желае имунитета дружно с още на шест депутата, предават от retro.bg.

Тогава някогашния на Деси Радева се защитил, че не носи никаква отговорност като член на борда на шефовете и с удоволствие ще си даде самичък имунитета.

Говори се, че тогава някогашната му е давала скъпи препоръки по какъв начин да опази името си и политическата си кариера, имайки поради натюрела на днешната първа дама. Не излиза наяве обаче по кое време е настъпил срутва в брака им.

Госпожа Радева към днешна дата мълчи за първия си брак. Отношенията й със Свиленски през днешния ден са на делова основа. Бившия й не разяснява откровението на Деси, че с водача Радев се познава от ученическите си години. Тогава й помагал със дилемите по математика, след което се разделили. До момента когато подписаха брак малко преди да стане държавен глава.

Не по този начин постъпи обаче някогашната на президента. Гинка Радева не можа да скрие, че засегната тъй като с изключение на, че провали брака й Десислава се помъчи да се изкара, че му е първата обичана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР