Днешният ден ще бъде запомнящ се за много зодии (Хороскопът)Хороскоп

...
Днешният ден ще бъде запомнящ се за много зодии (Хороскопът)Хороскоп
Коментари Харесай

Днешният ден ще бъде запомнящ се за много зодии

Днешният ден ще бъде запаметяващ се за доста зодии (Хороскопът)

Хороскоп за събота, 30 март 2024

Денят е доста удобен: напъните Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат точно такива, каквито ги очаквате. Не би трябвало да скривате своите упоритости и да се стеснявате от смели стремежи – обкръжаващите ще се отнесат към тях с почитание и драговолно ще Ви признаят за водач. Вероятно е подсилване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в покачване в службата, по този начин и в увеличение на заплатата. Намирате се във властта на мощни усеща, само че не си губите главата, та по тази причина измененията в персоналния Ви живот ще бъдат с положителен темперамент. Денят е доста подобаващ за нови запознанства.

Телец

Подходящ ден за започване на такива или онакива връзки. Възможно е от от дълго време да сте се загледали в някой доста прелъстителен представител на противоположния пол. Сега е време да извършите първата крачка насреша му. Повярвайте, той няма да одобри Вашата откровена усмивка за опит да го ухапете…

Близнаци

Днес за Вас е огромна вероятността за среща с предишното, т.е., с хора, които са играли в миналото значима роля във Вашия персонален живот. Те и през този ден могат да внеста своята не дребна милостиня в връзките със настоящия Ви обичан човек, в случай че Вие не се възпротивите на това.

Рак

Днес ще узнаете от своя обичан човек нещо, което в забележителна степен ще Ви отвори очите и ще Ви изясни доста неща, над които в никакъв случай преди не сте се замисляли. И остава единствено да вярвате (или най-малко да се надявате), че научените от Вас неща ще бъдат приятни.

Лъв

Днес у Вас може да се натрупат известно количество негативи във връзка с Вашия обичан човек. Не задържайте отрицателните страсти у себе си. Ако чувствате, че би трябвало да се изговорите, разкажете всичко на някой добър другар. Той ще Ви разбере и няма да Ви издаде…

Дева

Бъдете внимателни и деликатни при общуването с шефовете: ненужно смелите изявления и непотребната самостоятелност на разсъжденията, може да доведат до поижаване на заплатата и загуба на предходния професионален статус. Деловите договаряния изискват прекомерно внимание и по тази причина ги проведете на добре изестна територия.. За страдание в дома си няма да съумеете да се отпуснете и да отпочинете. На раменете Ви ще легне товар от непознати грижи. Това ще Ви отнеме доста сили, а възприятието за морално задоволство все няма да се появява. Но пък вечерта въпреки всичко ще има опция нещо да Ви зарадва.

Везни

Днешният ден ще запомните за дълго, само че аргументите за това ще бъдат много приятни. Още от сутринта, веднага като се разсъните, ще сте настроени за романтика и буйстване на пристрастености. Не очаквайте прекомерно доста от своите другари, с изключение на от най-близкия, с който постоянно сте неразделни.

Скорпион

Вие през днешния ден доста добре занетре какво може и какво не може. А от къде са се взели тези ограничавания, не знаете и Вие. Отгоре на всичко и всички Ваши тоднини са длъжни да го съблюдават, с цел да не се натъкнат на Вашия правоверен яд. Май е много комплицирано да предстоящ недопечен пазител на правдата?…

Стрелец

Ако имате желание да се разделите със своя по този начин омръзнал Ви и до болежка прочут и предсказуем сътрудник, през днешния ден е най- подобаващия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължение на връзката. Каквато и да бъде реакцията му, би трябвало да останете до край спокойни и индиферентни.

Козирог

В живота Ви стартира фаза на творчество и още от през днешния ден сутринта ще започнете по различен метод да гледате на нещата. От не толкоз от дълго време имате нова позиция за ежедневните обстановки, а това Ви кара да мислите по-креативно. Постарайте се да измислите нови подходи, с които да заместите остарелите остарели. Ако една от Вашите цели е самоусъвършенстването, в този момент ще Ви бъде малко по-лесно да я постигнете.

Водолей

Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит.

Риби

Звездите Ви приканват към успокоение и съдействие, вдъхновявайки всички и всеки за подписване на помирение, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако от дълго време чувствате потребност да прекратите пререканията сред своите близки, бъдете уверени, че можете да извършите това, даже и без да полагате старания. Тъй като Вашят знак е прочут с изключително сензитивните си антенки, Вие сте основн водач измежду всички, които биха се заели да извършват тази служба.

Източник: lamqta.com
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР