Днешната мода съчетава някои отминали трендове, които са умело примесени

...
Днешната мода съчетава някои отминали трендове, които са умело примесени
Коментари Харесай

Как да носим сникърси?

Днешната мода съчетава някои отминали трендове, които са ловко примесени с настоящия градски жанр на обличане и смелите решения в съчетаването на облеклата. Тя непрекъснато претърпява някакви промени, като всяка година се появяват все по-нови и атрактивни линии при облеклата. Дали ще ги следваме, или ще останем в зоната си на комфорт - въпрос на позиция и предпочитание за бъдем разнообразни.

Дамските сникърси са сравнителна оригиналност при обувките на платформа, които имат изразено състезателен дизайн, който обаче доста добре подхожда и на по-елегантни дрехи като панталон, типичен дънки, пола и рокля. Този тип маратонки не слагат пред нас ограничавания в носенето им с всички дрехи в дрешника, даже и с по-официалните.
Модерни ли са сникърсите
Противоречивите и двуполюсни фешън съчетания са много известни през последните 2-3 години. Дамски сникърси и дълга рокля или необятни дънки в комбиниране с кожено яке и дребна чантичка - свободното изложение на вкусовите желания в никакъв случай не е било по-възможно от в този момент, когато нищо не е нито в остатък или прекомерно допълнително.

В онлайн магазин obuvki.bg ще откриете маркови оферти за, които могат да се открият на паметни марки като Guess, Пума, Адидас и други Предлагат се в зимни и летни модели, могат да бъдат и от естествена кожа или различен тип материал с високо качество. Бели, черни, червени и шарени - подходете креативен и заложете на цветното и изразителното. Сложете завършек на скучните решения и си позволете някои сладки фешън “прегрешения ”.
Как се носят
Дамските сникърси могат да се носят безусловно с всичко. Подхождат на панталон и дънки, само че се комбинират сполучливо и с по-елегантни облекла като рокли и поли. Прилягат съвършено на Вашия градски аутфит, който е подправен с шикозно въодушевление и стилно осъществяване. Удобни, леки и извънредно съвременни - тъкмо този тип обувки ще Ви направи красиви и уверени. Ако търсите практични насоки за носенето на дамски маратонки от този тип, ето с какво е най-добре да ги комбинирате:

●  Спортни долнища и дамски екипи;

●  Дънки и панталони;

●  Дълги поли и рокли;

●  Клин;

●  Кожено яке;

●  Шлифери.

Дайте късмет на модата да се настани трайно във Вашето ежедневие и заложете на предложенията за сникърси от магазин obuvki.bg. С него ще изглеждате постоянно добре!
Какви марки се оферират в obuvki.bg
Дамските сникърси са нов тренд, който се обрисува да резервира своите позиции в света на модата за много дълго време. В obuvki.bg ще ги откриете на марки като Adidas, Guess, Patrizia Pepe и други Възползвайте се от преференциалните цени и купете обувки за пролетта с най-високо качество. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР