Днес задкулисието се организира, за да спре началото на промяната,

...
Днес задкулисието се организира, за да спре началото на промяната,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Днес задкулисието се организира, за да спре началото на промяната, която започнахме

" Днес задкулисието се провежда, с цел да спре началото на смяната, която започнахме “, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Възраждане “, Движение за права и свободи, " ИТН “ и ГЕРБ смъкнаха ръководителя на Народното събрание. Тези хора ще се самосвалят, те ще би трябвало да изясняват на своите гласоподаватели по какъв начин по този начин " Възраждане “ и Движение за права и свободи са дружно, по какъв начин по този начин ИТн през днешния ден се съюзи със задкулисието. Те би трябвало да изясняват “, сподели още водачът на левицата.

Тя добави, че не е допустимо в неделя да има диспути по вота на съмнение, защото програмата на Народно събрание към този момент е гласувана и може да се промени само от ръководителя на националното заседание.

" Днешният ден беше доста индикативен. " Възраждане “, Движение за права и свободи и ГЕРБ гласоподаваха срещу да се усилят приходите на младите фамилии, пенсиите и парите на земеделците. Това е показателно какви обединения се образуваха и какво поддържат “, сподели още тя, съобщи бТВ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР