Днес ви представяме две лесни упражнения за освобождаване на седалищния нерв.

...
Днес ви представяме две лесни упражнения за
освобождаване на седалищния нерв.
Коментари Харесай

Две лесни упражнения за освобождаване на седалищния нерв

Днес ви представяме две лесни извършения за освобождаване на седалищния нерв.

По правило терминът “прищипване / прищипване на седалищния нерв ” значи загуба на разтегливост и еластичност на мускулите в задната част на крайници. Това постоянно се свързва с процеса на стареене (ригидност) на мускулите, което може да започне след 30-35 години.

Традиционното лечение включва диагностициране и определяне на подобаващи медикаменти. Но е по-добре да не се ограничавате единствено с приемането на обезболяващи. Повярвайте, ако по време на лекуването изпълнявате елементарни извършения за разпъване на мускулите, скоро ще забравите за болката.

Упражнения за освобождение на седалищния нерв

Упражненията за разтягане могат да бъдат от огромна изгода, защото спомагат за усмиряване на възпалението и по този метод облекчават болката. Разбира се, те могат да ви затруднят, тъй че правете упражненията постепенно, до момента в който издишвате, увеличавайки разтягането.

1) Легнете на равна повърхнина, сгънете крайници си, в който усещате болежка, и леко го приближете към рамото си. Когато усетите разтягане, пробвайте се да задържите крайници си в това състояние за 30 секунди. Изпънете крайници си, лежете още малко, направете упражнението още 2 пъти.

2) Върнете се в легнало състояние, сгънете коленете си и деликатно ги придърпайте към гърдите си, без да отлепяте таза от пода.

Кръстосайте краката си, както е показано на фигурата, и с ръце, кръстосани към здравия ви крайник, придърпайте. Дръжте краката си към 30 секунди, отпуснете се и се върнете в изходна позиция. Направете още 2 повторения.

Не забравяйте, че движението е най-ефективният метод за битка с ишиаса, колкото и парадоксално да звучи. Така стимулирате циркулацията на кръвта, премахвайки тапите в мускулите и ускорявайки възобновяване.

Вижте още: Вкусна примес от 3 съставки почиства червата и намалява холестерола

Ще бъде отлично, в случай че кажете на приятелите си за тази публикация!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР