Днес Възраждане ще поиска от правителството да затвори границите на

...
Днес Възраждане ще поиска от правителството да затвори границите на
Коментари Харесай

Костадинов ще иска затваряне на границите за граждани от свръхваксинирани концлагери

" Днес Възраждане ще изиска от държавното управление да затвори границите на България за жителите на ковид-гетата Франция, Нидерландия, Англия и други сходни свръхваксинирани концлагери. Изключение ще се прави единствено за български жители, които желаят да се изтеглят от тези заразни гета и да се приберат на несъмнено място в Родината ". Това написа в своя обява във Facebook водачът на " Възраждане " и народен представител в 47-то Народно заседание Костадин Костадинов.

" Само че статистиката сега демонстрира напълно друго нещо - при нас случаите понижават всеки ден, до момента в който в Западна Европа, където повече от 80% са имунизирани, грипът още веднъж избухва " - с това съображение Костадинов аргументира думите си за " коронавирус гетата ".

Официалната статистика на Единния информативен портал в действителност демонстрира нещо напълно друго напоследък. На седмична база процентът на позитивните проби към този момент потегли нагоре, въпреки и към този момент с малко. При всяка една от досегашните талази обаче растежът първоначално беше дребен и когато към този момент задоволително хора бяха инфектирани, почвахме да чупим върхове, тъй като по-големия брой инфектирани съумяваше да болести още повече хора.

Освен това - докладът за 19.12.21 демонстрира 2,91% позитивни проби (456 от 15 637), до момента в който докладът за 26.12.21 демонстрира двойно нарастване - 5,42% (838 от 15 453 теста). Заради празниците статистиката сигурно е изкривена - тестванията са по-малко, в сравнение с в публично работни дни и какво тъкмо става ще се види сигурно при започване на 2022 година. Показателно обаче е, че към този момент повече хора влизат в болница на дневна база, в сравнение с биват изписвани - настоящите данни от последния към 29.12.21 доклад ТУК! Съвсем обособен въпрос е и, че когато е касае до Европа, до момента всеки нов вид на ковид тръгваше от Англия и до момента в който стигне до България минаваше малко време. Англия е един от най-големите транспортни хъбове в света и там се преплитат доста транспортни връзки, което подвига неимоверно риска при разнасяне на каквато и да е болест. За разлика от Англия, България надалеч не е толкоз огромен транспортен хъб.
Костадин Костадинов заплаши Народното събрание с гражданска война, в случай че не падне зеления документ
Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов се закани, че в случай че до първата работна седмица от новата година не падне условието за зелен...
Прочети повече


 

В обява от през вчерашния ден, 28 декември, Костадинов споделя и друго: " (...) 12 януари ми се коства добра дата за началото на нашето отмъщение над нарушителите ". Той го написа предвид на представена статистика какъв брой от тестваните в учебно заведение възпитаници са с позитивни проби за ковид. Костадинов не прецизира кой е дал данните, евентуално те са от МОН.

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР