Днес в страната се провежда най-мащабната доброволческа инициатива - Да

...
Днес в страната се провежда най-мащабната доброволческа инициатива - Да
Коментари Харесай

Голямото чистене в България започна

Днес в страната се организира най-мащабната доброволческа самодейност - " Да почистим България заедно”, проведена от бТВ.

Екипът на малкия екран и другари запретват ръкави за историческа акция на 16-километровото трасе от язовир Бебреш по продължението на прохода Арабаконак – най-голямата до този миг в историята на акцията.

Доброволци и звездни посланици на акцията ще чистят още и на обичани места за отдих в София.

В огромното почистване се включи и президентът Румен Радев, и министри.

 1977862

" На всички министри, кметове, държавници и президент, които през целия ден ще демонстрираме по малкия екран, да се вземат в ръце и да стартират да извършват закона. Има купища нерегламентирани сметища, това би трябвало да бъде спряно”, прикани шефът на " Новини, настоящи излъчвания и спорт " по bTV Венелин Петков.

 1977863

В рамките на най-големия безвъзмезден фестивал Spark Fest в Южния парк доброволците ще се забавляват с Поли Генова, Иван и Андрей, Орлин Павлов и актьорите от българския сериал " Скъпи наследници”, който се чака да тръгне през януари.

 1977867

От 11 ч. на сцената на Летния спектакъл в Борисовата градина също се случват забавни неща.

 1977865

Всеки искащ да се включи в акцията може да ревизира най-удобното и близко място за почистване на уеб страницата на акцията в секция " ТУК ще чистим”.

 1977866

След 16 септември акцията продължава, като задачата е дълготраен резултат.

Тази година " Да почистим България дружно " има и спортен детайл – играем в един тим и играем чисто. В края на годината някой ще получи купата " Чиста игра”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР