Днес в рубриката ни с любими блогъри ви представяме Лора

...
Днес в рубриката ни с любими блогъри ви представяме Лора
Коментари Харесай

Любимите ни блогъри: Лора от Empurple

Днес в рубриката ни с обичани блогъри ви представяме Лора Вълчева от Empurple. Както Лора споделя, вдъхновенията в блога са доста и най-различни, и щом са провокирали положително чувство у нея, бързо намират своето място в Empurple. И в случай че към момента не сте се отбивали там, е време да го извършите, тъй като ще откриете забавни и потребни изявления, свързани с модата, козметиката, грима и любителската снимка!

Ако би трябвало да улесниш човек, който не познава и не следва блога, апелирам показа ни го в резюме.

Empurple е моето персонално онлайн местенце за мода, козметика и начин на живот. Не желая да влизам в рамки, пиша и фотографирам, каквото желая СЕГА. Понякога стилните трендове са ми забавни и обръщам внимание на тях, различен път пътуването е на дневен ред и не помня за модата и козметиката. Като цяло ми е прелестно да обявявам хрумвания от моя персонален жанр и да споделям отзиви за грим и козметика, изключително като виждам, че е потребно и за други девойки.

Коя е Лора Вълчева тук и в този момент?

Не съм сигурна. В момента най-много съм с 10 кг от горната страна и в очакване на дъщеричка. Това е първото, което съм в този момент, а по-късно съм също и в щастлива връзка с прелестен мъж, горда притежателка на сладостен мопс, графичен и уеб дизайнер, човек, влюбен в изкуството, поезията, природата и хората.

Как се трансформира в блогър?

С много ръгване от страна на мъжа ми, хаха. Аз взимам решения мъчно.

С какво твоят блог е друг от останалите?

Може и да не е друг, знам ли. Но пък си е моят блог, а всички се разграничаваме малко или доста, от което следва, че и нещата, които вършим, минават през персоналната ни призма. Пробвайте разнообразни стилове и обръщайте внимание на това по какъв начин се чувствате, с цел да изберете своя. Какво за теб е блогърството? Мисия, занимание или метод да се издържаш?

Хоби! Нищо повече или по-малко. Обичам го, прави ми удоволствие, дава ми доста, само че не е приоритет.

А в случай че живееше на Запад, какво щеше да е друго?

Снимките щяха да са по-хубави, нямаше да се постанова да търкам или edit-вам фотоси с часове, тъй като има отпадъци по улицата или изкъртени огради и други неподдържани и грозни неща във фона. Предполагам, че и работата с марките облекла и козметични компании щеше да е повече, тъй като тук този тип реклама е по-малко известен. Но няма да пребивавам на Запад, моят дом е тук, Западът е луксозна туристическа дестинация.

Кои са блогърите, които следиш?

Следя множеството български блогъри, а задграничните са Sincerely Jules, Tuula Vintage, Peace Love Shea и други.

Кои са обичаните ти български марки или дизайнери?

Нямам обичани, има неща, които ми харесват, а други - не. Всичко българско, което ми допадне, ме радва доста, само че постоянно цените са прекомерно високи за мен.

Откъде пазаруваш?

Напоследък отвред. Рядко поръчвам онлайн. Когато бързам, отивам в някой мол и влизам в 5-6 магазина, които одобрявам. Но в последно време се разхождам и из скритите диамантчета на Пловдив - дребни магазинчета с български или други облекла и аксесоари, където съм попадала на страхотни неща. Намерих магазинче за бижута на български дизайнери на налични цени, а моделите са изключителни.

Какво мислиш за стила на девойките в България?

Българките са доста красиви дами. Излизаш на открито и виждаш стотици извънредно поддържани дами, с прически, нагласени, наслада за окото. Пътувала съм много в Европа и мога да кажа, че в чужбина всеобщо не обръщат чак такова внимание на външния си тип, а избират да наподобяват по-небрежно. Стилът към този момент е обособен въпрос, само че най-много не одобрявам чалгарска визия, която значително девойки в България избират. Границата от време на време е тънка, само че я има. Стилът е освен в облеклото, грима, прическата, само че и в държанието. Ако би трябвало да дадеш съвет на всички, които търсят своя жанр, какво би им споделила?

Пробвайте разнообразни стилове и обръщайте внимание на това по какъв начин се чувствате, с цел да изберете своя. Не е притеснително да не можеш да избереш един жанр, а в противен случай, разнообразието е движещо. И аз не мисля, че съм намерила своя, или най-малко не съм влезнала в задоволително тясно определение. Често си натрапвам, като вляза в магазин, да опитвам и неща, които не ми вършат усещане, не ме дърпат към себе си, а даже намирам за разнообразни от мен. Мисля, че това е потребно за построяването на личен жанр.

Трудно ли е да бъдеш друг?

Зависи. Но задачата би трябвало да е да бъдеш себе си съгласно мен. Неведнъж съм споменавала, че в всекидневието моят жанр не е ексцентричен съгласно вижданията ми. Разбира се, че съм имала случаи, в които да скоча на напълно друга вълна и да се откроявам, само че това се случва от време на време. Като цяло в България не е мъчно да изглеждаш друго.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР