Днес в рубриката ни с любими блогъри си поговорихме с

...
Днес в рубриката ни с любими блогъри си поговорихме с
Коментари Харесай

Любимите ни блогъри: Руми от Something

Днес в рубриката ни с обичани блогъри си поговорихме с Руми от Something - един блог за вкусни и приятни мигове, цветни прекарвания, споделени страсти и вдъхновяващи пътувания. 

Коя е Румяна Босева тук и в този момент?

Някакъв разтревожен и постоянно търсещ субект с лицемерен живот, който има ужасния табиет да се вманиачава в нещата, които прави. Това - до степен, в която изразът " Еййй, знаете ли каква концепция имам? " води до въртене на очи и кожни обриви на участниците в диалога.

Как стана блогър?

Случайно. В търсене на баланс. Мисля, че, когато сътворих блога, бях в подобен стадий от живота си, когато работата беше всичко. Това, несъмнено, води след себе си голям стрес. Блогът се яви като някакъв контрапункт. Моментът, в който вечерно време сядах да си обработвам фотосите и да си приготвям идната обява, успяваше да почисти съзнанието ми от цялото напрежение, насъбрано денем. Също по този начин успяваше доста добре да ми ангажира мозъка и да ме изолира от всевъзможен фонов звук, генериран от каращи се деца, разхвърляни обувки, писъци поради настъпан конструктор и сходни битовизми. Нещо като аналог на огромните розови хапчета, които се продават единствено с рецепта.

Кой те чете?

Направо се чудя за какво някой чете сходни неща.:) Предполагам, че аудиторията е от същите такива тахикардични дами, които считат, че животът може да бъде прелестно място, стига да положиш малко старания. Поне тези, с които имах достойнството да се срещна онлайн, са тъкмо такива. Ако сигурно мога да кажа нещо, то е, че хората рядко влизат в блога поради рецептите, макар че видимо той е кулинарен.

Кои са блогърите, които следиш?

Много са разнообразни – от чисто персонални страници, през политически до блогове за дизайн и снимка, пътувания или кулинария. Зависи какво ме вълнува сега. Има някои блогове, в които влизам просто поради красивите фотоси.

Вярваш ли, че качествените блогове трансформират средата, в която живеем, по някакъв метод?

Това е доста дълга тематика. Простият отговор е " да ", само че това не важи единствено за качествената информация. Със същата мощ се отнася и за некачествената такава. Интернет сигурно промени извънредно доста света. Сега всеки има естрада, стига да има куража да излезе от сянката на анонимността. Личните ми наблюдения сочат, че манипулаторите и отрицателните хора са много по-шумни, пишат по-често и на много повече места. Както добре знаем, количествените натрупвания водят до качествени промени. Тези, които оферират свястно наличие, някак си получават по-малко публичност, а част от тях подхождат и прекомерно страхливо и несигурно.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР