Днес в профилираната природо-математическа гимназия се състоя Коледно тържествено награждаване

...
Днес в профилираната природо-математическа гимназия се състоя Коледно тържествено награждаване
Коментари Харесай

Изявени ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца с награди за постигнати успехи

Днес в профилираната природо-математическа гимназия се състоя Коледно тържествено награждаване на изявени възпитаници и учители съдействали за одобряване на името и престижа на учебното заведение.
26 учители и над 40 възпитаници от 5-ти до 12-ти клас получиха грамоти за сполучливо показване на олимпиади и надпревари по математика, информатика и осведомителни технологии, физика, основни компетентности по естествени науки, речеви и отзивчиви умения по британски език, изкуства и други
Най-много са медалистите от математически надпревари във всички възрастови групи. Отличените възпитаници са завоювали призови места на интернационалното математическо съревнование „ Математика без граници “ и народен математически шампионат „ Черноризец Храбър “.
Тази година ППМГ – Враца стана първа и в региона на осведомителните технологии. Проектът „ Религиите в България “ на Александра Врачовска (6 клас) и Мартин Маринов (6 клас) бе класиран преди всичко на националния есенен шампионат по осведомителни технологии „ Джон Атанасов “.
Седмокласничката Елица Иванова стана първа на регионалния и втора на националния кръг на надпреварата по речеви отзивчиви умения по британски език.
Повече от сполучливо бе и представянето на участниците от ППМГ – Враца на националното есенно съревнование по физика, от което петима възпитаници се завърнаха с втора и трета премия според от своята възрастова група.
Ръководството на гимназията особено благодари на учениците и техните учители за ползотворния труд и им пожелава радостни коледни празници, още и все по-големи триумфи през новата година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР