Днес в нашата рубрика за любими блогъри ви представяме Деница

...
Днес в нашата рубрика за любими блогъри ви представяме Деница
Коментари Харесай

Любимите ни блогъри: Деница и Мария от The Secret Dinner

Днес в нашата графа за обичани блогъри ви представяме Деница и Мария от The Secret Dinner. Блогът е пространството, в което те споделят любовта си към храната, простите неща и опитите. Убедили са се, че най-важното в тяхната работа е насладата. Запознайте се с двете девойки и почерпете от вдъхновението им.

Ко и са Деница и Мария тук и в този момент?

Ние сме The Secret Dinner.

Не е ли голяма конкуренцията в кулинарното блогърство? С какво вашият блог е друг от останалите?

Не започнахме The Secret Dinner с претекст да се конкурираме с никого и по този начин поддържаме пространството му. Искаме хората, които го наблюдават, да научават забавни и елементарни предписания, да виждат хубави гледки и да им е прелестно да се стопират при нас.

Как стана хте блогър и?

Естествено се получи. По-скоро беше метод да обединим общия си интерес към кулинарията, храната, опитите и любовта ни към простите удоволствия. Вкусна елементарна сезонна храна, добре комбинирана, поднесена и съчетана. С доста диалози, шерване, информативност.



Какво е за вас блогърството? Мисия, занимание или метод да се издържате?

Хоби, метод на изложение, само че да се издържаме… изрично не.

Ако живее хте на Запад, какво щеше да е друго?

Вероятно комерсиализирането, което там сякаш е неизбежно и върви дружно с поддържането на блог. Блогосферата отвън България е с много повече струпване. Ние се развиваме. Не печелим от това, не лишава цялото ни време и внимание. Деница е маркетинг управител на огромна компания, а Мария – ПР на свободна процедура.

Кои са блогърите, които следи те?

Кулинарни и не местни.



Кое е най-важното в ъв вашата работа?

Да носи наслада. Не е факсимиле, това е самата истина. Защото има дни, в които да се планува пост, подготви, отснеме и опише, изисква доста изследване, четене, подготовка. А времето в никакъв случай не е задоволително. Затова, в случай че няма наслада, не се получава.

Трудно ли ви е от време на време да откри те задоволително мотивация, с цел да продължи те?

Ние сме много дейни като изявления. Започнахме даже още по-амбициозно – с по две изявления на ден. С времето, в което поддържаме The Secret Dinner (4 години), пренаредихме графика си. Не сме се отчаяли нито за момент. Вярваме в това, което вършим. Имаме почитатели, които пък ни дават убеденост, че сме на прав път.



Вярва те ли, че качествените блогове трансформират средата, в която живеем, по някакъв метод?

Категорично да. Все отново границата сред това един блог да е  осведомителен и естетски или скучен и отегчителен е доста тънка.

От кой огромен готвач се възхищава те?

Йотам Отоленги, Феран Адриа.

Какво не би хте сготвил и в никакъв случай?

Куче.

А постоянно?

Всички типове риби и морски артикули, паста.

Save

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР