Днес в Народното Събрание станахме свидетели на изключително грозни сцени.

...
Днес в Народното Събрание станахме свидетели на изключително грозни сцени.
Коментари Харесай

Радостин Василев: Има нужда от задължителна подмяна на политическата класа

Днес в Народното Събрание станахме очевидци на извънредно грозни подиуми. Сцени на позор, срам и безспорна аморалност. Сцени, които за следващ път потвърждават, че има потребност от наложителна замяна на политическата " класа ". Това написа в персоналната си Фейсбук страница Радостин Василев. 

Ето целия текст към обявата: 

Тези депутати не дават отговор на стандартите на Народно събрание и не съставляват българското общество. Тези хора не са представителна извадка на народа. Българските жители не могат и не би трябвало да бъдат представлявани от такива хора. Тази нецензурност и това грозно държание отвращават мен и всички българи.

Представителят на " Възраждане " Цончо Ганев плюе от първия ред на Народно събрание. Човек, който е бил заместник-председател на Народното събрание се държи като гамен.

Манол Пейков от Демократична България, който е мъж на годината (наобяснимо защо), вилнее и чупи очила на сътрудници, разюздан като фурия. Явор Божанков, който е бранител на " Истанбулската спогодба " и от скоро е първи евроатлантик, приказва за " меки китки ". Пълна шизофрения нали. И всичко това в името на властта непременно...

Послепис: ПП-ДБ и ГЕРБ гласоподаваха преустановяване на съвещанието не толкоз, с цел да се охладят пристрастеностите, а с цел да има време обединението ПП-ДБ и ГЕРБ да се договорят " хубаво " и на мрачно по какъв начин да спасят от правосъдно гонене Борисов и по какъв начин да " изперат " ГЕРБ. На мен ми писна. Време е за ново начало, време е за нов морал в политиката!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР