Днес в Калофер Национално движение Русофили, ръководено от обвинения за

...
Днес в Калофер Национално движение Русофили, ръководено от обвинения за
Коментари Харесай

Николай Малинов пред Митрофанова: Готвят ни български Майдан

Днес в Калофер Национално придвижване " Русофили " , ръководено от обвинявания за шпионаж в интерес на Русия и глобен от Съединени американски щати по закона " Магнитски " Николай Малинов , провежда първи интернационален русофилски събор. Съорганизатор е  (МДР) . Съборът протече под наслов " С Русия в сърцето " и с главен посетител съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова.

Посланикът произнася и слово, в което благодари за гражданската героизъм и геройство в днешното време да бъдеш русофил. " А както сподели Николай (Малинов, бел.ред.), в днешни дни елементарно да бъдеш просто русофилне е по никакъв начин, би трябвало да си деен русофил. Елеонора Митрофанова прочита и послание на министъра (предполагаемо Сергей Лавров, бел.ред.) от трибуната, която регистрира знаменателната традиция на русофилството в България, почиваща на многовековната дружба сред " нашите приятелски нации ". В обръщението се регистрира, че основаното Международно русофилско придвижване се основава на " фундаменталните правила на интернационалното право " и в " отбрана на филантропичното наличие на Русия " в света. Митрофанова показва и убеденост, че успеха е на страната на Русия.

Съборът приключва с възвание, заключителна декларация , която е прочетена от Николай Малинов и в която се утвърждават русофилите като гаранция против унищожаването на България. Русофилите били основна част от парирането на напъните в тази посока и продължавали да държат " нишката на историята ". Движението било " нова площадка за международен разговор ".

Николай Малинов оповестява и ново придвижване " боец на положителното " и справедливостта , на взаимното почитание сред народите, на отбраната на националните идентичности по света, на всяко национално достолепие ".

" Готвят ни замесване на България във война с Русия, готвят ни български Майдан*, готвят ни тирания , само че ние ще издържим на тестванията с вярата, че положителното постоянно ще победи ", е изречение, прочетено от Николай Малинов от финалната декларация и в наличието на дипломат Митрофанова.

" Ние, русофилите, ще сеем положителното, рационалното и безконечното и приканват да бъдат разрушени уплахите, да бъде обезсилена алчността, да бъде надвит болния блян към владичество. Не на света на взаимните унижения, не на света на глобите... С Русия в сърцето към един по-добър, хуманен и сполучлив свят . "
 Снимка 634064
Източник:

Николай Малинов предизвестява, че " идват тежки времена ", само че и " ние доста добре знаем, че сме прави и успеха ще бъде наша ". Последното си изречение Малинов споделя на съветски език.

Пред публиката, към 150-200 души, Николай Малинов регистрира и работата на придвижване " Русофили " през миналата година с четири издадени книги от придвижването " Памет " и организирането на доста концерти, представления и фестивали. 

* Евромайдан или единствено Майдан е терминът за вълната от демонстрации, обхвала Украйна от нощта на 21 ноември 2013 година, откакто украинският президент Виктор Янукович отхвърли да подпише съглашението за асоцииране с Европейския съюз. Протестиращите се оповестиха срещу завоя към Русия, която обаче в следствие показва случилото се като " фашистки прелом ".

Дни откакто Янукович избяга от Киев и Украйна, РФ поддържа към този момент основаните сепаратистки придвижвания в Донбас и Крим, изпращайки така наречен зелени човечета - неидентифицирани и без обозначителни знаци военни, Крим бе анексиран, а спорът в Източна Украйна се обостри, продължавайки на процедура и до през днешния ден. Само преди няколко месеца съветският президент Владимир Путин непосредствено съобщи, че е трябвало да завърши с " казуса Украйна " още през 2014 година след Майдана. 
 Снимка 634065
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР