Днес в Бургас очакваха първия чартърен полет с туристи, но

...
Днес в Бургас очакваха първия чартърен полет с туристи, но
Коментари Харесай

В очакване на летовници: В Слънчев бряг е необичайно тихо

Днес в Бургас чакаха първия под наем полет с туристи, само че той беше анулиран. Така в Слънчев бряг летовници съвсем липсват.

Сред първите посетители са зрелостниците. В курорта е извънредно безшумно - празненства липсват. Единствено има позакъснели празненства на зрелостници.
Само за ден: 150 полета до Бургас – анулирани Кметът Димитър Николов съобщи, че това е резултат от нараствания брой новозаразени с ковид
В хотела, където са очаквали огромна част от туристите от анулирания чартър от Латвия, идва единствено едно семейство от Полша.

" Създадохме огромна организация в хотела по тяхното посрещане, със специфична програма… За страдание, обаче всичко се провали! ", споделя Десислава Кадийска - шеф на хотела.

Според туроператора Бейзат Туналъ, в случай че се стигне до там да се анулира и идващият полет, браншът ще има огромни неприятности.

За това туроператори упорстват хотелите със санитарни ограничения против COVID-19 да бъдат сертифицирани, както е в Турция, Кипър и Дубай.
Отмениха първия под наем полет до Бургас, с който трябваше да стартира летният сезон 145 пасажери от Латвия трябваше да стигнат до "Слънчев бряг " и близките курорти на следващия ден сутин
Браншът е в очакване на първите чартъри от Германия и Нидерландия, с които идват и туроператори. А до тогава и плажът остава извънредно запустял.

За в този момент, от ден на ден българи преоткриват Слънчев бряг.

" Прилича на Слънчев бряг отпреди 1969 година За нас като пристигнали за по една седмица на морето е идеално. Това, което търсим, го намираме ", споделя един от българските туристи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР