Днес в 14,10 часа се роди първото украинско момченце в

...
Днес в 14,10 часа се роди първото украинско момченце в
Коментари Харесай

Първо украинско бебе се роди в Майчин дом

Днес в 14,10 часа се роди първото украинско момченце в най-голямата в страната Университетска акушеро-гинекологична болница " Майчин дом ", заяви Българска национална телевизия.

То е с съвършените ограничения 3610 кг и 50 см., като се появи на бял свят след незабавно цезарово сечение, осъществено от екипа на проф. доктор Иван Костов, доктор Иван Диков, доктор Георги Теменджийски, доктор Венера Чернева анестизиолог, Д-р Десислава Бекташева и доктор Ася Гуленова - неонатолози, акушерките Елизабета Нецова, Наталия Василева и Надежда Христова и анестизиологична акушерка Жанета Милева.

Майката и бебето се усещат чудесно.

Украинката на име Алина благодари от сърце за грижите, професионализма и помощта, които са получили от екипа на " Майчин дом ". Тя е на 30 години от Харков с момченце на 5 години, когато бременна в 9-ти месец, след бомбардировка над родилния дом там, взема решение да потърси леговище в България.

След тежко и мъчно пътешестване в продължение на повече от седмица, тя идва наред в София, където на бял свят през днешния ден се появи вторият ѝ наследник.

Ръководството и екипът на СБАЛАГ " Майчин дом " честитят прелестната вест на цялото семейство, като им пожелават здраве, мир и щастливи дни дружно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР