Днес в 14,10 часа се роди първото украинско момченце в

...
Днес в 14,10 часа се роди първото украинско момченце в
Коментари Харесай

Първо украинско бебе се роди в София в СБАЛАГ "Майчин дом"

Днес в 14,10 часа се роди първото украинско момченце в най-голямата в страната Университетска акушеро-гинекологична болница " Майчин дом ". Това оповестяват от болничното заведение.

То е с съвършени ограничения и се появява на бял свят след незабавно цезарово сечение, осъществено от екипа на проф. доктор Иван Костов, акушерките Елизабета Нецова, Наталия Василева и Надежда Христова и анестизиологична акушерка Жанета Милева.

Майката и бебето се усещат чудесно и Алина благодари от сърце за грижите, професионализма и помощта, които са получили от екипа на " Майчин дом ". 



Алина е на 30 години от гр. Харков с момченце на 5 години, когато бременна в 9-ти месец, след бомбардировка над родилния дом там, взема решение да потърди леговище в България. След тежко и мъчно пътешестване в продължение на повече от седмица, тя идва наред в София, където на бял свят през днешния ден се появи вторият й наследник.

Ръководството и екипът на СБАЛАГ " Майчин дом " честитят прелестната вест на цялото семейство, като им пожелават здраве, мир и щастливи дни дружно.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР